Brug begivenhedsinvitationer i iOS og OS X til at befolde tider, møder og datoer

Begivenhedsinvitationer er en af ​​de bedste funktioner i kalendere i iOS og OS X, og hvis du ikke bruger dem endnu for at bekræfte tidspunktet og datoerne for møder og arrangementer med folk, skal du starte nu. Når en invitation er sendt, kommer den igennem som en advarsel til modtageren, og de kan enten bekræfte begivenhedstiden eller foreslå en anden. Det er nok den nemmeste måde at hjælpe med at håndtere optaget skemaer på, så her kan du sende invitationer fra Mac og enhver iOS-enhed:

Afsendelse af begivenhedsinvitationer fra iPhone og iPad

  • Start kalender
  • Opret en ny begivenhed eller tryk på en eksisterende og Rediger begivenheden
  • Tryk på knappen "Invitere" og søg efter den eller de personer, du vil invitere til arrangementet

Når du vender tilbage til arrangementet, vil du se en liste over personer, der har bekræftet invitationen, eller dem, der endnu ikke har svaret på invitationen endnu.

Inviterer folk til begivenheder fra Mac OS X

  • Start kalender (eller iCal hvis du er før 10, 8)
  • Opret eller Rediger en eksisterende begivenhed og klik på "Tilføj inviter"
  • Indtast navnet på den eller de personer, der skal inviteres, klik på "Udført", når du er færdig, og for at sende invitationerne

Du finder også en ekstra mulighed under invitationlisten kaldet "Tilgængelige mødetider", som indeholder en tidslinje baseret på, hvornår modtageren er tilgængelig. Hvis de deler en kalender med dig, vil alt være synligt, ellers foreslås bare de foreslåede mødetider.

Som normalt synkroniseres alle disse datoer og tider automatisk mellem din iPhone, iPad, iPod touch og Mac OS X kalendere, så længe du har konfigureret iCloud korrekt.

Den eneste potentielle ulempe til Kalender invitationer? Der vil ikke være nogen undskyldninger for enhver at glemme en begivenhed, det være sig dato nætter eller de kedelige torsdag morgen møder.