Sådan konverteres en ARF til en MOV

ARF står for WebEx Advanced Recording Format. Formatet bruges til WebEx-optagelser af online møder, der kan downloades til din computer og afspilles på en ARF-afspiller. Hvis du ikke har afspilleren installeret, er det muligt at bruge et par enkle programmer til at konvertere ARF til en MOV-fil, der kan afspilles i QuickTime og andre videoafspillere på tværs af forskellige driftsplatforme.

Trin 1

Download og installer WebEx-optagelseseditoren. Det kan downloades direkte (se Ressourcer), eller du kan finde det ved at gå til din virksomheds WebEx-konto og klikke på "Support", "Downloads", "Optagere og afspillere" og "Optagelse og afspilning."

Trin 2

Konverter ARF-filen til en WMV-fil. Åbn optagelsen i editoren, sæt den på pause, og vælg derefter "File", "Convert" og "WMV." Derefter skal du blot følge anvisningerne.

Trin 3

Download og installer et WMV til MOV-filværktøj. Der er utallige versioner af disse produkter derude, og de fleste tilbyder gratis prøveversioner, så du kan finde din foretrukne.

Mac-brugere kan bruge Flip 4 Mac-hjælpeprogrammet, mens Windows-brugere kan bruge WMV to MOV Converter.

Kør dit foretrukne værktøj. Vælg den fil, du vil konvertere, vælg en ny destinationsfil, og din fil konverteres hurtigt til en meget tilgængelig MOV-fil.