Sådan konverteres en sodamaskine til salg af levende agn

Overalt er der stor interesse for fiskeri - hvad enten det er et hav, en flod eller en sø, en campingplads eller bare en vejbutik - folk har brug for agn. Og mens der er mange effektive lokkemad til forskellige typer fiskeri, er levende agn en af ​​de mest effektive til en lang række fisk. Dette gør det til en favorit blandt fiskerientusiaster. Derfor kan det være så rentabelt at konvertere en sodavand til en levende agneautomat.

Bestil 12-ounce, 16 ounce eller 20 ounce levende agnbeholdere, hvis du samler dit eget lokkemad til at sælge, eller bestil færdigpakket live lokkemad fra en sportsmand grossist leverandør. (Se ressourcerne for en delvis liste over grossister med levende lokkemad.) Begynd med at bestille en minimal mængde produkt, så du kan teste resultaterne af din levende lokkemad, før du bestiller mere, end du kan sælge i en rimelig periode på tid.

Åbn sodamaskinen med tøndernøglen, og skru låsen af, så døren kan svinge op. Når det er åbnet, skal du fjerne sodavand, der stadig er i maskinen, og rengøre hvert rum grundigt for at sikre, at snavs, støv eller klæbrighed fra spild er fjernet.

Juster bredden på salgsspolerne eller rumene, så de passer til dine levende agnbeholdere. Sodamaskiner med automater spoler drejer deres spoler en hel drejning for at sælge produkter, så du bør justere bredden af ​​hver spole efter behov for at passe til agnbeholderne. Sodamaskiner med kontrol af lodret rum i plast kan generelt ikke justeres.

Genindstil maskinens temperaturindstilling for at rumme levende agn. Mens sodamaskiner ofte er indstillet kun et par grader over frysepunkt for at holde sodavandene iskolde, anbefaler Wholesale Bait at indstille temperaturen over frysepunktet, men under 55 grader Fahrenheit for at maksimere agnets levetid og minimere tabet. Ideelt set bør du medtage et udvendigt termometer med en indvendig temperaturledning på maskinen, så du regelmæssigt kan kontrollere temperaturen udefra.

Genindstil priserne for hvert rum i maskinen. Afhængig af sodamaskinsmodellen kræver genindstilling af priserne, at DIP-switches, der er fastgjort til hvert rum (ældre modeller), eller omprogrammering af en central computerchip i maskinen med hvert rums pris (nyere modeller) skal omorganiseres. Bemærk nøje, hvilken pris du indstiller på hvert rum, så du korrekt kan mærke indstillingerne bagefter.

Fyld den konverterede sodamaskine med levende lokkemad, og pas på at placere hver beholder sikkert i hvert automatrum. Vær opmærksom på, hvilke agnprodukter der er placeret i hvilke rum for at gøre det lettere at mærke dine valg senere. Når du har fyldt maskinen, skal du skrue maskinens udvendige lås i og skubbe den til dens endelige position.

Mærk hvert af de nye valg til visning med salgsknapperne. Dette gøres normalt på ydersiden af ​​maskinens front. Sørg for, at hver etiket og pris svarer til det indvendige produkt, og at forskellige priser (hvis nogen) er tydeligt angivet.