Send kontakter fra iPhone til en anden iPhone

Det er meget nemt at sende kontakter fra en iPhone, alle data om kontaktpersonen, fra navn, telefonnummer, billede, e-mail, URL osv. Kan eksporteres som et inklusiv vCard-pakke og sendes til andre via e-mail eller SMS. Mens vi vil fokusere på at sende kontakter mellem iPhones, kan disse vCards også bruges af andre iOS-enheder, Mac, Windows, Windows Phone, Android og endda Blackberry-telefoner, fordi det eksporterede VCF-format er stort set universelt accepteret på tværs af alle platforme som en adressebogstandard.

Send kontaktpersoner fra en iPhone til en anden

Dette er langt den hurtigste måde at dele og overføre en kontakt fra en iPhone til en anden iPhone, smartphone, person eller en hvilken som helst computer. Alt håndteres i IOS indbygget:

  1. Start appen "Telefon" og tryk på "Kontakter"
  2. Naviger til den kontakt, du vil dele, og tryk på deres navn
  3. Tryk på "Del kontakt"
  4. Vælg, hvordan du sender kontakten til en anden iPhone, vælg "Email" for at sende den som en vedhæftet fil til en e-mail, eller vælg "Besked" for at sende kontakten via iMessage eller SMS-tekst

Afhængigt af valget af delingsmetode åbnes appen Mail eller Messages og indeholder den valgte kontakt i en forudformateret meddelelse.

Hvis du vælger Beskeder, skal modtageren enten have SMS-tjeneste eller iMessages aktiveret. Herfra vælger du modtageren af ​​kontakten som om du sendte en standard e-mail eller sms, og klik på send som sædvanlig.

Det virker nøjagtigt det samme på alle versioner af iOS, det kan se lidt anderledes ut med nogle versioner i forhold til andre, men funktionen er den samme, og evnen til at dele, sende og modtage kontaktdata fra iPhone er altid der.

For mere information er vCard-formatet ikke proprietært til Apple og iPhone. Disse dokumenter betragtes bredt som standarden for virtuelle visitkort, og de bør fungere på næsten enhver moderne kommunikationsenhed, det være sig en smartphone, tablet eller pc. Selvfølgelig gør standardiseringen det meget lettere end manuelt at skrive navn, telefonnumre, e-mails og hvad som helst andet, så få det vane at bruge iPhones vCard delingssystem, og du vil gerne takke dig selv senere.

Importerer og bruger de sendte kontaktdata

For brugeren i modtagelsesenden, hvis nogen sender dig en kontakt, og du vil føje den til din telefon, er det ret simpelt.

Alt du skal gøre er at trykke på kontaktnavnet vCard (.vcf) for at se en forhåndsvisning af oplysningerne i (navn, telefon, adresse osv.), Og derefter kan iPhone / IOS-brugeren vælge at trykke på "Opret ny Kontakt "for at oprette en ny adressebogspost for den pågældende person, eller vælg" Tilføj til eksisterende kontakt "for at tilføje vcard-data til en eksisterende adressebogspost.

Selv om disse tilføjelsesinstruktioner er specifikt til iPhone, iPad og iPod touch, finder du importprocessen af ​​VCF-data, er praktisk talt den samme på en Android- eller Windows-enhed. Det skyldes, at VCF-kontaktkortformatet er universelt understøttet, og hver platform bruger den til kontaktdeling.