Sådan finder du ubesvarede mobilopkald

Det er næsten umuligt at besvare hvert opkald, der modtages på din mobiltelefon. Heldigvis registrerer en mobiltelefons interne hukommelse alle indgående og udgående opkald til og fra din mobiltelefon, inklusive ubesvarede opkald. Du kan nemt få adgang til opkaldsposter via dit mobiltelefonhåndsæt eller ved at logge på din mobiltelefonudbyders websted for at se din personlige konto. Selvom hver telefon har forskellige trin til at finde ubesvarede opkald, er vejen for adgang til opkald ret ens.

Trin 1

Tryk på knappen "Talk" eller lignende funktion, der bruges til at foretage opkald på din telefon. En liste over de seneste indgående, udgående og ubesvarede opkald blinker på skærmen. Rul gennem listen for at se alle numre. Nogle mobiltelefoner viser "Ubesvarede opkald" eller har et ikon (et rødt "x" eller et spørgsmålstegn) ved siden af ​​nummeret, hvilket indikerer et ubesvaret opkald.

Trin 2

Tryk på "Menu" -tasten på dit håndsæt for at få adgang til hovednavigationsskærmen. Tryk på "Opkaldshistorik" eller en lignende navnefunktion. Rul gennem registreringen af ​​alle opkald, som inkluderer ubesvarede opkald. Nogle mobiltelefoner har også funktionen "Ubesvarede alarmer" på menuskærmen. Afhængigt af mærket og modellen på en mobiltelefon arkiverer ubesvarede alarmer en oversigt over alle ubesvarede opkald, telefonsvarer og tekst- og billedbeskeder. Et klokkespil kan lyde med jævne mellemrum, der advarer brugere om ubesvarede alarmer.

Log på din mobiloperatørs websted. Udfyld instruktionerne på websiden for at få adgang til din konto. Klik på "Min konto" eller en lignende mulighed. Indtast dit brugernavn og din adgangskode. (Nogle operatører kræver dit ti-cifrede telefonnummer.) Find "Min regning", og vælg "Opkaldsdetaljer" eller "Vis fuld regning." Du kan se både nylige og tidligere månedlige opgørelser sammen med din opkaldshistorik, som indeholder telefonnumre, datoer og tidspunkter for alle opkald, inklusive ubesvarede opkald.