Sådan bruges en PS3-guitar med "Rock Band" til 360

Elementer, du har brug for

  • XCM cross fire konverter

  • Kablet Xbox 360-controller

Brug af din PlayStation 3 (PS3) guitarcontroller på din Xbox 360 er en enkel procedure til køb og installation af den rigtige adapter. Denne enkle adapter giver dig mulighed for at bruge enhver af dine PS3 eller endda dine originale Xbox-controllere på din Xbox 360-konsol. Du kan bruge den med alle PS3-lyspistoler, racerhjul, dansemåtter og de fleste musikinstrumenter. Kontrollerne er kompatible med alle Xbox 360-spil, inklusive "Rock Band."

Køb en XCM Cross Fire Converter online. Der er links til, hvor du kan købe det i afsnittet Ressourcer. Det er en simpel proces, bare tilføj XCM Cross Fire Converter til indkøbskurv og tjek ud. Lige nu er det eneste produkt derude, der fungerer med din PS3-guitar, XCM Cross Fire Converter.

Tænd din Xbox 360.

Tilslut din XCM Cross Fire Converter til en af ​​de forreste USB-porte på din Xbox 360.

Tilslut din kablede Xbox 360-controller til din XCM Cross Fire Converter. Hold det tilsluttet i mindst 6 sekunder.

Fjern din kablede Xbox 360-controller.

Sæt din PS3-guitar i din XCM Cross Fire Converter. LED-lyset på din XCM Cross Fire Converter bliver blå. Nu kan du fortsætte med at spille "Rock Band" på din Xbox 360 ved hjælp af din PS3-guitar. XCM Cross Fire Converter giver dig også mulighed for at spille ethvert spil ved hjælp af en hvilken som helst PS3-controller på din Xbox 360.