Sådan genindlæses OS X Mountain Lion Installer fra OS X Mavericks

Selv om det generelt anbefales, at brugerne holder deres Mac'er opdateret med den nyeste systemsoftware, ønsker ikke alle at køre OS X Mavericks på alle deres Macs, og i nogle situationer kan ældre Macs muligvis ikke understøtte den nyeste version af OS X alligevel . Derudover er der omstændigheder, hvor brugere, der ønsker at opdatere fra Snow Leopard eller OS X Lion, måske vil henvende sig til OS X Mountain Lion i stedet for Mavericks af kompatibilitetsgrunde, eller for at undgå nogle af de potentielle problemer, der diskuteres her af læsere med Mail app og iCloud synkronisering, der har frustreret nogle ved at bruge nuværende versioner af 10.9.1 (de er siden løst med 10.9.2, opdatering for at undgå disse problemer). Med OS X Mountain Lion officielt fra App Store, kan du ikke bare søge efter det og vælge at genoverføre, men det betyder ikke nødvendigvis, at brugerne ikke kan hente installationsprogrammet igen.

Vigtigt Bemærk: Dette er virkelig et trick rettet mod avancerede brugere, der ved, hvorfor de vil have en ældre version af OS X. Brug af den downloadede installatør virker ikke at vende tilbage fra en Mac med Mavericks til Mountain Lion. Brugere, der ønsker at nedgradere fra OS X Mavericks til Mountain Lion, skal i stedet følge disse instruktioner, men vær opmærksom på, at det kræver en sikkerhedskopi fra den tidligere OS X-version. Hvis du oplever usædvanlige problemer med Mavericks, kan du prøve en ren installation. Endelig forsøge ikke at installere OS X Mountain Lion på en nyere Mac, der blev leveret med OS X Mavericks forudinstalleret, installationen af ​​10, 8 vil mislykkes, fordi den ikke understøtter den nyeste hardware, mens 10, 9 gør.

For at kunne få den ældre version af OS X fra Mac App Store igen, skal du have hentet OS X Mountain Lion fra App Store på et hvilket som helst tidspunkt og dermed binde det til din Apple ID og Mac App Store-konto. Dette fungerer selvom det oprindeligt var på en anden Mac end det, der er i brug. Hvis du ikke købte, downloadede eller installerede Mountain Lion fra App Store med et Apple ID, virker det ikke.

  1. Åbn App Store-applikationen som sædvanlig, fra / Applications /
  2. Gå til fanen "Køb"
  3. Rul gennem listen, indtil du finder "OS X Mountain Lion" - brug ikke søgefeltet, fordi det vil forsøge at fejle ved at se inden for den bredere Mac App Store
  4. Klik på den grå "DOWNLOAD" -knap
  5. Du vil finde en besked, der siger "Vil du fortsætte? OS X 10.9 er allerede installeret på denne computer. Er du sikker på at du vil downloade OS X 10.8? "- klik på" Fortsæt "
  6. Vent til den fulde download for at fuldføre (det er omkring 5 GB) og find "Install OS X Mountain Lion" -programmet i / Programmer / mappe

Nu, hvor du har installationsprogrammet praktisk, kan du oprette en bootinstallator til Mountain Lion, hvis du vil udføre en ren installation på 10, 8 på en anden kompatibel Mac.

Som tidligere nævnt anbefaler vi generelt at holde dig ajour med den nyeste version af OS X understøttet af en Mac, som for de fleste maskiner er OS X Mavericks. Du kan opbygge et USB-installationsprogram til Mavericks

Teknisk set kan du også geninstallere OS X Lion installationsprogrammet også, selvom det ville være svært at forestille sig et scenario, hvor en bruger vil have Lion over OS X Mountain Lion, endsige OS X Mavericks.