Sådan ændres din BIOS efter tilføjelse af RAM

Tilføjelse af mere RAM er en af ​​de mest omkostningseffektive computeropgraderinger, du kan gøre. Tilføjelse af ekstra RAM til din computer vil gøre det hurtigere. Den ekstra hukommelse kan øge ydeevnen for alle dine programmer. Men når du er færdig med at tilføje den ekstra hukommelse, er det vigtigt at sikre, at din computer genkender opgraderingen. Du kan kontrollere hukommelsesstatus ved at indtaste computerens BIOS.

Luk computeren, og tryk på tænd / sluk-knappen. Se efter en meddelelse, der siger "tryk på X for at åbne opsætningen." Den nøglesekvens, der bruges til at komme ind i BIOS, varierer fra producent til producent. For eksempel bruger mange Dell-computere "F2" -tasten, mens HP-computere generelt bruger "F10" -tasten i stedet.

Tryk på den relevante tast for at åbne computerens BIOS. Se efter menuen "Indstillinger" eller "Hardware" og klik på den.

Gennemgå mængden af ​​RAM, der er angivet i computerens BIOS. Sørg for, at mængden af ​​hukommelse afspejler din seneste opgradering. Tryk på den relevante tast for at gemme BIOS-indstillingerne og afslutte. Denne nøglesekvens varierer fra producent til producent. De fleste HP-computere bruger f.eks. "F10" -tasten, mens mange Dells i stedet bruger "F2" eller "F12".

Sluk for computeren, og fjern sagen, hvis den ekstra hukommelse ikke afspejles i computerens BIOS. Fjern det nye hukommelsesmodul, og sæt det omhyggeligt i igen.

Tænd computeren, og se hukommelsestællingen. Hukommelsestællingen skal afspejle tilføjelsen af ​​det nye RAM-modul. Hvis hukommelsen stadig ikke genkendes, kan RAM muligvis være defekt.