Hvor længe holder trådløse telefonbatterier?

Trådløse telefoner bruger mange forskellige typer genopladelige batterier afhængigt af producent og telefonmodel. Telefoner sendes med næsten opbrugt batteriopladning, så det er vigtigt at oplade batteriet helt, normalt natten over, inden du bruger telefonen. Det kan tage flere opladningscyklusser for at maksimere dit batteris opladning. Når det er opladet, skal batteriet vare alt fra et til tre år baseret på din brug og behandling af batteriet.

Opladning af et nyt batteri

Trådløse telefoner sendes med næsten opbrugt batteri. Du kan muligvis stadig tænde telefonen med den lille, resterende opladning. Det er dog vigtigt at oplade batteriet helt, inden du bruger det. Sæt lysnetadapteren til opladeren i væggen, og sæt derefter telefonen i opladeren, og sørg for, at den sidder helt i holderen. Afhængigt af din model kan du muligvis se et opladningssymbol eller et lys på håndsættet eller telefonbasen. Lad telefonen oplade natten over, inden den bruges.

Batteriets taletid

Hvor lang tid du kan bruge din telefon på et fuldt opladet batteri varierer. Det afhænger af batteriets alder, telefonens model og funktioner og udstyrets strømbehov. Du kan finde ud af, hvor længe dit telefonbatteri skal vare ved hjælp af oplysninger, der følger med din telefon eller gennem en købers vejledning, såsom CNET eller "Forbrugerrapporter." Fuldt opladede batterier er typisk gode i otte til 12 timer, men det kan være længere eller meget kortere.

Hvor længe varer et batteri?

Et genopladeligt batteri mister gradvist sin evne til at holde en opladning over tid. Generelt kan et batteri holde en fuld opladning i mellem 500 og 800 opladnings- / genopladningscyklusser. En opladningscyklus er den samlede udtømning og derefter genopladning af batteriet. Men de fleste kører ikke batteriet ned hver gang, før de oplader det. Batterier skal vare i gennemsnit mellem et og tre år.

Opbevaring af et batteri

Hvis du ikke bruger din trådløse telefon i en længere periode, skal du opbevare batteriet korrekt for at maksimere dets levetid. Kør batteriet ned til ca. 30% af opladningen, og fjern det om muligt fra telefonen. Opbevar batteriet et køligt, mørkt sted som f.eks. Døren til dit køleskab - ikke fryseren!

Genbrug genopladelige batterier

Når det er tid til at udskifte dine genopladelige batterier, skal du ikke bare smide dem i papirkurven. Batterier indeholder metaller som kviksølv, bly, cadmium og nikkel kan forurene miljøet, hvis de ikke bortskaffes korrekt. Nogle stater, som Californien, kræver, at du genbruger dine gamle batterier. Du kan se, hvor dine brugte batterier skal genbruges, i Resources nedenfor.