Sådan slettes oplysninger på et SIM-kort

Mobiltelefoner og mobile enheder bruger SIM-kort. De små kort gemmer oplysninger såsom telefonnumre, ringede telefonnumre, modtagne og sendte tekstbeskeder. Sletning af oplysninger på et SIM-kort sker via en SIM-kortlæser. Den bærbare læseenhed giver en computer mulighed for at læse filer og mapper, der er gemt på et SIM-kort. Fjernelse af oplysninger på et SIM-kort fjerner oplysningerne permanent. Slettede beskeder eller numre er ikke længere tilgængelige på en mobiltelefon eller mobilenhed.

Køb en USB-SIM-kortlæser. En sådan læser indlæser SIM-kortoplysninger på din computer, så du kan ændre eller slette oplysninger på kortet.

Åbn din mobiltelefon eller mobilenhed, og fjern SIM-kortet.

Indsæt dit SIM-kort i USB-SIM-kortlæseren.

Indsæt læseren i en USB-port på din computer.

Klik på ikonet "Installer enhed", der dukker op på din skærm. Det kan tage flere minutter for applikationsdrivere og nødvendige oplysninger at installere på computeren.

Klik på ikonet "Start" på skrivebordet, og vælg "Denne computer."

Klik på ikonet "Flytbar enhed". Du siger måske "(F :) kør" ved siden af ​​det.

Lad oplysningerne om USB-SIM-kortlæser indlæses. Du vil se flere mapper, såsom "Sidste opkaldsnummer", "Telefonbogens numre", "SMS-tekstbeskeder" og "Faste opkaldte numre."

Højreklik på den mappe, du vil slette. Klik på "Slet". For at fjerne et bestemt element skal du åbne mappen, f.eks. "SMS-tekstbeskeder" og finde den besked, du vil slette. Højreklik på meddelelsen, og vælg "Slet".

Træk SIM-kortlæseren ud af USB-porten.

Sæt SIM-kortet tilbage i din mobiltelefon eller mobilenhed. De oplysninger, du slettede, vil ikke længere være tilgængelige på mobiltelefonen eller mobilenheden.