Brug Mail to Track fly i Mac OS X

En af Mac Mail apps mange talenter er evnen til automatisk at opdage, når et flynummer er til stede i en e-mail, og derefter give dig mulighed for at se flystatusen ved hjælp af widgeten Dashboard-widget i OS X.

Ja alvorligt, Mac eMail app kan spore fly ! Dette kræver ikke en plug-in, det er alle indbygget i Mail for Mac, som overfører de relevante data til Flight Tracker-værktøjet og derefter samler flere detaljer og viser flyet på et kort.

Sådan sporer du flyflyvninger fra Mail i Mac OS X

Du behøver ikke gøre meget for at udnytte dette tip. Næste gang du modtager en e-mail med nogle flydata i den, som et flynummer, er det her, hvad du vil gøre:

  1. Hold musemarkøren over flynummeret i e-mailen, som vist på vedhæftet skærmbillede
  2. Når trekanten vises, trækker du ned menulinjen og vælger "Vis flyoplysninger"

Hvis du antager, at alt fungerer som planlagt, og du har internetadgang, vil Mail app øjeblikkeligt starte i Dashboard i OS X og automatisk overføre flynummeret for at åbne og vise status for flyvningen, herunder dens afrejse lufthavn, ankomst lufthavn, og nuværende placering. Det ligner noget på følgende måde:

Hvor rart er det? Dette er en fantastisk måde at få information om flyvninger, hvis du venter på at hente nogen op fra lufthavnen, eller selvom du bare er nysgerrig efter, hvornår en flyvning vil ankomme i en given by eller lufthavn.

Uanset om du sporer dine egne flyoplysninger ved at sende dig en e-mail med nogle data eller bruge OS X-data detektorer til at hente flynummeret fra en officiel flyinsjekk-email fra et flyselskab, kan alle Mac-brugere bruge dette med det samme. Du kan også bruge den samme type mus-svinger data detektion trick til at spore forsendelser og pakker i OS X og iOS også.

Dette virker i alle versioner af Mac OS X, der understøtter Dashboard, herunder OS X Mavericks. (Artikel opdateret den 3/20/2014 for nøjagtighed og præcisering)