Sådan får du Age of Empires 3 til Mac

"Age of Empires 3" er et populært RTS-spil (realtidsstrategi), hvor du leder en civilisation gennem forskellige tidsperioder. Spillet er tilgængeligt til Mac OS X, hvilket betyder at du kan spille spillet på din Mac-computer. Når du har fastslået, at din computer faktisk kan spille spillet, er installation af produktet en simpel proces.

Trin 1

Tjek systemoplysningerne på din Mac ved at klikke på æblet og vælge "Om denne Mac." Bemærk processortype og hastighed samt mængden af ​​systemhukommelse.

Trin 2

Vælg "Flere oplysninger ..." og vælg derefter "Grafik / skærme" på listen over valgmuligheder på siden. Vælg dit systemgrafikkort (dedikeret kort, hvis du bruger grafik, der kan skiftes), og bemærk chipset-modellen og VRAM.

Trin 3

Gå til Apple "Age of Empires 3" demo-siden, og sammenlign dine systemspecifikationer med de leverede. Hvis dine specifikationer opfylder eller overstiger kravene, skal du være i stand til at spille spillet.

Vælg linket "Køb nu" øverst på siden for at købe spillet. Du kan også besøge en Apple-butik personligt (se om de har spillet på lager) for at købe spillet der.