Sådan aktiveres systemgendannelse i gruppepolitik (5 trin)

Hvis en computers "Systemgendannelses-hjælpeprogram" ikke er aktiveret, og der ikke er nogen måde at aktivere det i "Systemegenskaber", er det muligvis oprindeligt blevet deaktiveret i "Gruppepolitik". Dette var en stort set udnyttet indstilling i de tidlige dage af Windows XP. Dette er ikke længere en anbefalet metode til deaktivering af "Systemgendannelse", men mange ældre systemer blev manipuleret på denne måde. Selv en person, der oprindeligt har deaktiveret "Systemgendannelse" i "Gruppepolitik", kan have problemer med at aktivere det igen, da trinnene ikke blot er en omvendt handling for at deaktivere hjælpeprogrammet.

Trin 1

Sådan aktiveres systemgendannelse i gruppepolitik (5 trin)

Klik på "Start" og derefter "Kør". Skriv "gpedit.msc" i feltet "Åbn", og klik på "OK". "Group Policy Editor" åbnes.

Trin 2

Sådan aktiveres systemgendannelse i gruppepolitik (5 trin)

Udvid "Computer Configuration." Gå til "Administrative skabeloner" og derefter "System". Klik for at vælge "Systemgendannelse" og vælg derefter "Deaktiver". Luk redaktøren for gruppepolitik.

Trin 3

Hvis en computers systemgendannelsesværktøj ikke er aktiveret, og der ikke er nogen måde at aktivere det i systemegenskaber, er det muligvis oprindeligt blevet deaktiveret i gruppepolitik. Dette var en stort set udnyttet indstilling i de tidlige dage af Windows XP. Dette er ikke længere en anbefalet metode til deaktivering ...

Højreklik på "Denne computer" og klik på "Administrer". "Computeradministration" åbnes. Udvid "Services og applikationer" og klik på "Services". Klik på "Systemgendannelsestjeneste" og vælg "Automatisk". Klik på "Start".

Trin 4

klik, system, gendan, gropolicy, trin, åbn, vælg, luk, aktiveret, tway, deaktivering, tgropolicy, rediger, højre, computernd

Luk "Computer Management" og åbn "Group Policy Editor" igen. Indstil tilstanden "Systemgendannelse" til "Ikke konfigureret." Luk "Group Policy Editor."

Sådan aktiveres systemgendannelse i gruppepolitik (5 trin)

Genstart computeren. Højreklik på "Denne computer" og vælg "Egenskaber". Fanen "Systemgendannelse" skal være aktiveret og synlig igen.