Sjove spil til børn 5-7 år gamle

Mellem 5 og 7 år udvikler børns kognitive, sociale og følelsesmæssige færdigheder i et sådant tempo, at spil, især samarbejdsvillige, ikke kun er sjove, de er gavnlige. De fleste børn har mestret evnen til at dele og skifte; de har opnået noget grundlæggende ordforråd og kan identificere og afgive skrevne ord og tælle tal. Der er en række spil, som børn kan nyde og også lære af.

Crazy Eights

Sjove spil til børn 5-7 år gamle

Kortspil er klassisk, tidløs sjov. Skøre otter involverer genkendelse af antal, kulør og farve. Syv kort udleveres til hver spiller, og de resterende kort placeres med forsiden nedad i en bunke, hvor det øverste kort vendes ud for bunken. Spillere skal skifte rundt omkring en cirkel, der matcher enten nummeret eller farven på det øverste kort. De otte kort i enhver kulør er et wildcard og kan bruges til at ændre kulør. Spillet fortsætter, indtil den første spiller er løbet tør for kort.

Cranium Family Edition

Sjovt for hele familien, dette spil består af hold på to eller flere, der skal gennemføre tilfældigt tegnede aktiviteter, der er anført på spilkort (udfører vanvittige stunts, tegning, skulptur af ler) for at bevæge sig rundt på brættet og nå målstregen linje først. Sjovt og fyldt med opgaver, der forbedrer læring og udvikling, børn fra 5 år og op vil nyde det i timevis. Cranium er et Hasbro-produkt.

Wii Ultimate I Spy Game

Et godt interaktivt spil for børn i 3D for ekstra spænding. Hovedfokus for spillet er en scavenger-jagt, hvor spillere løser gåder i forskellige indstillinger for at finde bestemte objekter. Løsning af gåder hjælper med kognitiv udvikling, og et par aktiviteter involverer at skære genstande ud ved hjælp af controlleren - fantastisk til finmotorik, hånd-øje og synsstyrke. En eller flere spillere kan spille. Wii er et Nintendo-videospilprodukt.

Farvebeskyttelsesmærke

At få børnene udendørs og spille et spil, hvor de kan løbe rundt, bygger store muskler og motoriske færdigheder. Farvebeskyttelse er et sjovt twist på det generations gamle tag. Brug en stor spand eller spand, og læg farvede kugler eller plastæg (en til hvert barn, der leger) inde i den. Vælg et barn, der skal være ”farvebeskyttelse”, og få dem til at stå på siden af ​​spanden og lukke øjnene. De andre børn tager hver en farvet kugle eller æg fra spanden. Farvebeskyttelsen råber en farve ud, åbner øjnene og jagter barnet med den farvede kugle / æg, han råbte. Barnet med kuglen / æg løber og prøver (ved at kaste, droppe, ethvert middel) for at få kuglen / ægget ind i spanden. Hvis barnet får sit æg eller kuglen i spanden, skal farvebeskyttelsen kalde en anden farve. Enhver, der er mærket eller får sin bold / æg fanget af farvebeskyttelsen, er ude. Den sidste tilbageværende spiller bliver farvagt.