Sådan hentes gamle SMS-beskeder

På verdensplan går næsten 5 milliarder mobiltelefonabonnenter rundt med mobiltelefoner i lommen eller pungen. At mange mobiltelefoner betyder endnu flere tekstbeskeder. Mobiltelefoner har lagerkapacitet til at rumme et bestemt antal tekstbeskeder; beløbet varierer fra telefon til telefon. Når din tekstindbakke er fuld, modtager du en besked på din telefon om, at du ikke kan modtage flere tekstbeskeder, før du sletter mindst en af ​​de gamle beskeder. Hvis du har brug for at gemme nogle tekstbeskeder, men din indbakke er fuld, kan du overveje at sende dig en e-mail til dem, du skal gemme. Indtast din e-mail-adresse i feltet "Til", hvor du normalt ville indtaste et telefonnummer til afsendelse af en sms.

Trin 1

Åbn tekstmeddelelsesmenuen på din mobiltelefon. Brug ikke en genvejstast, som du måske kunne starte en tekstbesked. Gå til hovedmenuen på din telefon, og vælg derefter SMS-knappen. Dens ikon ligner ofte bagsiden af ​​en konvolut.

Trin 2

Rul ned i tekstmeddelelsesmenuen, indtil du finder din indbakke. Vælg indbakken. En liste over dine tekstbeskeder vises. De er angivet efter den dato, de blev modtaget.

Trin 3

Rul til toppen eller bunden af ​​listen. Din telefon viser muligvis nyere tekstbeskeder enten øverst eller nederst på listen. Dine ældre meddelelser vil være i den modsatte ende.

Åbn hver tekstbesked for at finde den dato og det tidspunkt, den blev sendt. Din telefons liste over tekstbeskeder kan angive datoen uden at du behøver at åbne hver enkelt.