Sådan alfabetiseres favoritter på iPhone

Tilføjelse af favoritkontakter til din iPhone giver dig mulighed for hurtigt at ringe til de mennesker, der er vigtigst i dit liv uden at tommelfinger gennem alle dine kontakter. Når du tilføjer en kontakt til din favoritliste, bliver de tilgængelige direkte i iPhones telefonapp. Hvis du har mange mennesker opført på din telefonapps favoritliste, tager det et par minutter at alfabetisere dem, hvilket gør dem lettere at finde, når du skal foretage et hurtigt opkald.

Tryk på ikonet "Telefon" på startskærmen på iPhone.

Tryk på ikonet "Foretrukne".

Tryk på knappen "Rediger". Du ser et ikon med tre søjler "Indeks" vises til højre for hver kontaktpersons navn.

Tryk på og hold hver kontakts "Indeks" -ikon nede for at trække det op eller ned på listen, indtil du har ordnet alle dine favoritter alfabetisk.

Tryk på "Udført" for at gemme dit nye, alfabetiserede arrangement.

Tips

For at slette et navn fra listen over favoritter skal du trykke på "Rediger" efterfulgt af det røde "Slet" -ikon, der vises til venstre for en kontaktpersons navn. Tryk derefter på knappen "Slet", der vises til højre.

Nyligt tilføjede kontakter føjes automatisk til slutningen af ​​listen over foretrukne. For at opretholde dit alfabetiske arrangement skal du udvikle en vane med at trække nye favoritter til deres rette sted på listen, når du tilføjer dem.