Sådan bruges computere til lovsang på projektionsskærme

Mange kirker har erstattet overheadprojektorer og cellofanark, som de brugte til at projicere sangtekster med videoprojektorer styret af computere. Videoprojektorer giver kirker mulighed for at tilføje farve og video til de tekster, de projicerer. Disse avancerede funktioner er muliggjort ved brug af specialsoftware, der er skrevet til dette formål. Installation af en computer og projektor til dette formål tager 2 til 3 timer.

Trin 1

Opsæt projektoren. Placer den et sted uden genstande mellem projektoren og projektorskærmen. Projektoren skal være fysisk tilsluttet computeren, så sørg for at have nok videokabel til at dække afstanden. Sørg for, at projektoren også er inden for en stikkontakt. Detaljerne i denne proces vil variere alt efter den projektor, du bruger, så se brugervejledningen for detaljerede instruktioner om, hvordan du opsætter din projektor.

Trin 2

Tilslut projektoren til din computer. Tilslut videokablet, der er tilsluttet projektorens videoindgang, til computerens videoudgang, og tilslut projektorens strømledning. I mange tilfælde genkender din computer automatisk projektoren som en videooutputenhed og installerer de relevante drivere. Hvis din computer ikke automatisk genkender projektoren, skal du muligvis installere drivere til den manuelt. Igen vil denne proces variere mellem projektortyper, og du finder detaljeret instruktion i projektorvejledningen.

Trin 3

Installer projektorsoftwaren på den computer, du ønsker at køre tilbedelsespræsentationen fra. Der er en række passende programmer tilgængelige, der spænder i pris fra gratis til $ 400 og mere. Specifikke instruktioner om, hvordan du installerer det program, du vælger, skal inkluderes i softwaren.

Trin 4

Sådan bruges computere til lovsang på projektionsskærme

Konfigurer din computer og præsentationssoftware til at vise præsentationen gennem projektoren. Præsentationssoftwaren giver dig mulighed for kun at vise indholdet af præsentationen på projektoren, mens programkontrollerne forbliver synlige på computerskærmen.

Trin 5

Opret en præsentation af de tilbedelsessange, du ønsker at bruge under gudstjenesten ved hjælp af softwaren på din computer. De fleste programmer har dias med sangtekster, der følger med dem eller kan købes. Du vil måske også medtage skriftlæsninger eller prædikenoter i præsentationen. Forskellige versioner af denne software fungerer forskelligt, så se brugsanvisningen eller betjeningsdisken, der fulgte med din software.

Kør præsentationen, når du begynder din gudstjeneste. Du vil være i stand til enten at indstille teksterne til at gå videre på en timer eller manuelt skifte dias. Det anbefales, at du manuelt styrer, når dias skifter for at sikre, at det rigtige dias vises på det rigtige tidspunkt.