MineCraft til iPhone kommer snart

Den officielle version af Minecraft kommer til iPhone og iOS platformen senere i år ifølge udviklere Mojang. Tidligere dukkede en uofficiel version af det populære spil på appbutikken, før du blev trukket.

Hvis du aldrig har hørt om Minecraft, er det et sandkasse-konstruktionsspil, hvor det, du kan bygge, kun er begrænset af din fantasi. Du opretter ting med kasser, der repræsenterer forskellige materialer og elementer i et tredimensionelt gitter, og der er to gameplay variationer, en med monstre, der er ude for at ødelægge din skabelse, og den anden bare en klassisk byggemodus. Spillet er blevet en runde hit og anses af mange for at være et af de bedste indie spil udgivelser hele tiden.

Minecraft er ikke helt så sjovt underholdende som noget som Angry Birds, men det er masser af sjov og meget vanedannende, når du kommer på hænge af det. I øjeblikket kører spillet i Java, så du kan afspille det i din browser på en Mac eller pc ved at gå til Minecraft.net, selvom den fulde version koster omkring $ 20.

Det blev ikke specifikt nævnt, men jeg håber, at en HD-version vil blive frigivet til iPad også, da den større skærm ville gøre gameplay meget lettere på iPad end iPhone. Minecraft kommer også til Android, ifølge kontaktu, hvilket betyder at du også bør kunne spille multiplayer-spil på tværs af platforme.