Skriv valuta symboler i Mac OS X

Du kan få adgang til og skrive udenlandske valutasymboler i Mac OS X på samme måde som andre specialtegn er skrevet ud. Det betyder at du vil bruge et tastetryk kombineret med "Option" -tasten for at skrive den respektive karakter. Et par fælles valutasymboler er tilgængelige på standard tastaturlayouter, herunder $ dollar, € Euro, ¥ Yen og £ Pound, men andre udenlandske valutaer kan også fås gennem et særligt tegnpanel. Lad os gennemgå hver af disse:

Symboler for udenlandsk valuta i Mac OS X

De tre mest almindeligt anvendte symboler (ifølge Apple's optagelse som option-tegn, i hvert fald) er Euro, Yen og Pound. På et standard amerikansk, australsk og canadisk tastaturlayout kan de skrives ved hjælp af følgende tastetryk:

Europæisk Euro Symbol: € - Skift + Option + 2

Japansk Yen Symbol: ¥ - Mulighed + Y

British Pound Symbol: £ - Option + 3

Dollar symbol: $ - Skift + 4

Selvfølgelig gælder det fælles $ dollar-skilt (Shift + 4) også for mange valutaer (USD, NZD, AUD, CAD, osv.) Og vil således vises på mange tastaturer, uanset om de bruger et amerikansk layout eller ej På disse tastaturer kan ¢ cent tegnet skrives ved at trykke Option + 4 (eller option + $).

Adgang til yderligere udenlandske valuta symboler

Yderligere symboler for valutaer kan fås gennem tegnets betjeningspanel, som kan indkaldes næsten hvor som helst du kan skrive på Mac ved at trække ned "Rediger" -menuen og vælge "Special Characters". Derefter vælger du "Valuta symboler" for at få adgang til mange flere symboler, lige fra Peso til Yuan Renminbi.

Hvis du ikke kan genkalde den nøjagtige tastaturgenvej, kan det være lettere at gå direkte til tegnets betjeningspanel, især med nogle af de mere uklare tastetryk, og dermed få dem alle i en central placering for de internationale Mac-brugere eller ivrige rejsende ganske pæn. Taler om rejsende, glem ikke, at du også kan få adgang til typen af ​​udenlandske valutaer på Apples mobilenheder i iOS, hvilket i mange henseender er endnu nemmere at gøre, end det er på Mac.