Hvad er eksternt opkalds-id?

En ekstern opkalds-id-enhed opretter forbindelse til din fasttelefonforbindelse og informerer dig visuelt om det nummer, der i øjeblikket ringer til dig. Enhederne har et LCD-display, og som også viser den, der ringer op, dato og klokkeslæt for det indgående opkald. Et eksternt opkalds-id kræver, at du har et abonnement via din telefontjenesteudbyder til opkaldsidentifikationstjeneste, før enheden kan fungere.

Yderligere funktioner

Eksterne opkalds-ID-enheder inkluderer også en indbygget hukommelseskomponent, der gemmer telefonnumre, et monteringsbeslag til fastgørelse af enheden til en væg eller anden overflade og indikatorer, der informerer dig om indgående opkald. Enhedens hukommelseskapacitet varierer fra model til model. Eksterne opkalds-id-enheder inkluderer også muligheden for at vælge engelsk eller spansk som dit foretrukne displaysprog.

Eksterne opkalds-id-enheder er også tilgængelige, der kan vise et indgående opkalds nummer, når du bruger telefonen. Disse enheder er kendt som "Caller ID-Type II" og "Enhanced CallerID." Denne funktion fungerer med funktionen Opkald venter og kræver også, at du abonnerer på tjenesten Opkald venter, før enheden kan behandle opkaldsoplysningerne.

Elektriske krav og undtagelser på skærmen

Enhederne kræver "AA" eller "AAA" batterier; nogle eksterne opkalds-id-enheder indeholder en lysnetadapter. Se dokumentet til dit opkalds-id for den specifikke batteritype, og om en AC-adapter kan bruges sammen med enheden. Ikke alle indgående opkalds telefonnumre vises på din eksterne opkalds-id-enhed. Hvis nummeret er blokeret, et mobiltelefonnummer, et langdistance-nummer eller privat, kan du muligvis se følgende ord på enhedens LCD-skærm: "ukendt", "uden for området", "mobil", "privat" eller ingen oplysninger overhovedet.

Tilgængelighed

Eksterne opkalds-id'er er tilgængelige i butikker, elektronik, hardware og hjemmeforbedringsbutikker. Enhederne er også tilgængelige fra din telefontjenesteudbyder, online elektronik- og telefontilbehør og online-auktionswebsteder.

Forbindelsesoplysninger

Enhederne inkluderer to telefonstik - et der accepterer et telefonforlængelseskabel fra vægstikket og et der accepterer et telefonkabel, der forbinder til din telefon. Stikkene er mærket "Line" og "Telefon" eller har et billede af et telefonstik og en af ​​en telefon.