Sådan ser du direkte tv på tysk

DirecTV-abonnenter har mulighed for at ændre et programs originalsprog til et andet sprog som tysk, men kun hvis det pågældende program har sprogmuligheder. Desværre er der kun få kanaler og programmer, der giver mulighed for sprogændring. En anden måde at få adgang til DirecTV-programmering på tysk er ved at downloade et specielt satellit-tv-programværktøj, der har adgang til mange forskellige satellitkanaler fra forskellige lande, inklusive Tyskland. Softwaren har adgang til DirecTV-programmering over hele verden og giver dig mulighed for at se fremmedsprogskanaler (ikke tilgængelig på U.S. DirecTV) på din computer.

DirecTV-indstillinger

Trin 1

Se i øverste højre hjørne af det nederste kanalbanner. Find ud af, om der vises et højttalerikon her. Højttalerikonet angiver, at programmet vises på flere sprog.

Trin 2

Hent din DirecTV-fjernbetjening. Tryk på den gule knap på fjernbetjeningen. Denne knap er placeret i den øverste del af fjernbetjeningen inden for knapperne placeret i et cirkulært mønster.

Trin 3

Vælg "Audio Options" fra den konfigurationsskærm, der vises. Brug pileknapperne på fjernbetjeningen til at navigere til fanen "Lydindstillinger" på skærmen.

Vælg "Tysk" på listen over sprogindstillinger. Brug piletasterne til at vælge "Tysk", eller tryk på knappen "Grøn" på fjernbetjeningen for at bladre gennem de tilgængelige sprog, indtil du kommer til "Tysk". Selvom et program muligvis har alternative sprog tilgængelige, er tysk muligvis ikke et tilgængeligt sprog til et bestemt show.

Satellit online

Trin 1

Download et af satellit-tv til pc-hjælpeprogrammer (se ressourcer) til din computer. Fra 2011 har disse normalt et gebyr fra ca. $ 40 til $ 60 US for hele året. Du har ikke brug for noget specielt hardware eller tv-kort for at programmet kan fungere.

Trin 2

Klik på installationsikonet i den mappe, som du downloadede programmet til. Vent på, at installationsguiden starter og gennemføres om et par minutter.

Åbn programmet. Find sprogindstillingen, og vælg "Tysk" som det sprog, du vil se tv-kanalerne på. Vent til en liste med tilgængelige kategorier og kanaler på tysk vises. De fleste kommer fra det tyske DirecTV, men kan komme fra andre lande som Schweiz. Klik på den kanal, der synes interessant, og begynd at se tysk satellit-tv på din computer.