OS X 10.10.3 Yosemite Beta 5 Udgivet til Testing

Apple har udgivet en femte beta-version af OS X Yosemite 10.10.3 til dem, der deltager i OS X Public Beta-programmet, eller er registreret i Mac Developer-programmet. Den nye bygning ankommer som bygge nummer 14D113c og fortsætter med at inkludere et fokus på den nye Photos app til OS X sammen med andre fejlrettelser og forbedringer af funktioner.


Den nye betaversion er tilgængelig til download nu fra Mac App Store softwareopdateringsmekanismen. Opdatering fanen Opdateringer skal afsløre downloadet, hvis det ikke ses umiddelbart.

En opdatering til Yosemite Recovery-drevet er også tilgængelig med OS X 10.10.3 beta 5 download.

Der er ingen kendt tidslinje til OS X 10.10.3 til debut, selvom Apple har udtalt, at Fotos-appen vil være tilgængelig engang i "Early 2015". Med det sagt er beta-udgivelsesskemaet rydde op med at optage damp, og det er meget sandsynligt, at vi vil se en offentlig udgave af OS X 10.10.3 hurtigere end senere. Apple går typisk igennem flere betaversioner, inden de afslører en endelig bygning til offentligheden.

Den nye OS X Photos-app erstatter iPhoto til Mac, appen ser ud og føles meget ligner på appens appoplevelse i iOS, som mange brugere er vant til.