Liste over internetservere

Når det kommer til internetservere, er der mange muligheder: Du kan vælge højhastigheds DSL-internet, kabeltjeneste eller trådløs internettjeneste. Priserne og tjenesterne varierer alt efter hvor du befinder dig. Du er ikke længere begrænset til blot fastnet via din telefonudbyder. Satellittjeneste er også en mulighed.

DSL-udbydere

DSL er et trin over opkaldstjeneste og kommer i mange forskellige hastigheder. Dit månedlige gebyr varierer afhængigt af den hastighed, du vælger. DSL tilbydes gennem mange telefonselskaber som AT&T, Verizon og Clear.

Kabel internet

Modtagelse af internettjeneste via din kabeludbyder kan samle dit kabel og dit internet i en regning. Udbydere som Time Warner, Charter og Comcast kan hjælpe dig med at finde den rigtige kabeltjeneste til dig. Kabelinternet er hurtigere end DSL og giver hurtigere downloadtider.

Satellit Internet

Satellittjeneste er en god mulighed for folk, der bor i landet eller uden for de fleste serviceområder. Hastighederne er omtrent de samme som DSL-tjenester. Du bliver nødt til at købe noget udstyr, så det kan være dyrere end andre typer internettjenester. Udbydere inkluderer DirectTV, Dish Network og Skyway USA.

Trådløs service

Trådløse servere er perfekte til folk på farten ved hjælp af bærbare computere eller telefonenheder, der har internetadgang. Nogle gange kan du få trådløs service via din DSL-udbyder som AT&T. Andre servere inkluderer T-Mobile og Clearwire. Sørg for, at du befinder dig på et "hot spot" for at oprette forbindelse til din internettjeneste.