Gem SHSH Blobs med Firmware Paraply

Hvis du kan lide at jailbreak og låse op din iPhone, vil du gerne sikkerhedskopiere dine eksisterende SHSH-blobs, før du installerer en ny version af iOS. Med udgivelsen af ​​iOS 4.2 lige rundt om hjørnet er det en god idé at gøre dette nu, hvis du har til hensigt at låse din enhed i fremtiden.

Sådan gemmes / backup SHSH blobs med Firmware Paraply

Denne proces er detaljeret for Mac, men det er meget ens for Windows-brugere:

  • Download Tiny Paraply, du kan få Mac versionen eller få Windows versionen (direkte download links).
  • Start Umbrella.app og indtast dit administrative brugernavn og adgangskode (dette gør det muligt for TinyUmbrella at ændre din / etc / hosts-fil)
  • Slut din iPhone, iPod touch, iPad eller Apple TV til din computer
  • Klik på "Gem min SHSH" -knap
  • Dette vil gemme din SHSH blob til din lokale disk samt Cydia, hvor den kan hentes og genoprettes fra senere

Det er virkelig alt der er til, den nye version af TinyUmbrella gør denne proces nemmere end tidligere, da du ikke længere manuelt skal redigere / etc / hosts selv.

Hvad er SHSH blobs og hvorfor har jeg brug for dem?

SHSH står for Signature Hash, SHSH blobs er grundlæggende sikre signatur hash filer, der er unikke for din enhed takket være ECID (Exclusive Chip ID). Du vil gerne sikkerhedskopiere dine SHSH-blobs, fordi Apple kun giver dig mulighed for at gendanne til firmware, der har en underskrevet SHSH, og denne signatur varer kun i et begrænset tidsrum. Når denne digitale signatur slutter, kan du ikke længere gendanne til den pågældende firmware (dvs. nedgradere iOS og firmware). Dette er meget vigtigt for jailbreakers og dem, der låser op for iPhone specielt, fordi visse jailbreak og unlock exploits kun gælder for ældre versioner af firmware.

iOS Device Firmware & Download Links

Hvis du har brug for dem, her er omfattende lister over iOS-enhedens firmware og IPSW-filer:

  • Download iPhone Firmware / IPSW
  • Download iPad Firmware / IPSW
  • Download iPod Touch Firmware / IPSW

Igen, hvis du planlægger at kunne låse din iPhone i fremtiden, vil du gerne gemme dine SHSH-blobs, inden du opgraderer til nyere iOS og firmware.