Sådan ser du gratis film på Internettet

At se gratis film på Internettet kræver ikke - og burde - ikke downloade piratkopieret indhold. Seerne har en række kilder, som de kan henvende sig til gratis lovlig filmvisning. Uanset om du er på vej til salgsmøder eller holder dig langt fra dit hjemmeunderholdningssystem, giver forskellige online ressourcer dig en bred vifte af underholdningsmuligheder uden for standard kabel-tv-billetpris.

Internetarkiv

Naviger til internetarkivets filmarkiv (se ressourcer 1). Rul ned til "Undersamlinger" i midterpanelet, og vælg kategorien "Film" eller en af ​​de andre kategorier fra "Animation og tegneserier" til "Ungdomsmedier".

Klik på "Feature Films" -kategorien, som er den mest sandsynlige for kommercielt producerede film. Vælg en genre fra den resulterende liste. Vælg den valgte film, og tryk på pilen "Afspil", når filmen åbnes.

Alternativt kan du gennemse links på den vigtigste filmarkivside, søge efter en film efter nøgleord eller besøge filmarkivets liste over spillefilm sorteret efter popularitet.

Hulu

Naviger til Hulu-webstedet (se link i ressourcer 2). Selvom film kan ses uden en Hulu-konto, er en konto påkrævet for at se bestemt indhold. Opret en konto ved at registrere dig i sektionen ved siden af ​​"Log ind" -linket øverst på siden.

Hold musen over rullemenuen "Gennemse" øverst til venstre på skærmen. Hold musen over "Film" og klik på "Genrer." (Du kan også klikke på "Staff Picks" for at se foretrukne film af Hulu-medarbejdere.)

Klik på en filmgenre på listen over genrer. De mest populære er anført øverst: Drama, Dokumentarer, Comedy, Action & Adventure, International og Horror & Suspense. Vælg en undergenre fra den resulterende liste, eller vælg en film fra kategorien "Mest populære" øverst på listen. Klik på knappen "Afspil" for at se filmen.

Knæk

Naviger til Crackle-webstedet. Klik på "Film gratis og uklippet."

Gennemse den resulterende liste over fremhævede film, eller klik på fanerne "Mest populære" eller "Nyligt tilføjede". Inden for en af ​​disse kategorier skal du klikke på "Se alle" i en hvilken som helst underkategori for at se alle tilgængelige film.

Rul over en film for at se knappen "Afspil", og klik på den, når du har fundet en film, du gerne vil se.

Tips

Du skal muligvis se reklamer for at se nogle gratis film online. Ud over at se film på en computer kan du muligvis også bruge en tablet eller smartphone eller tilslutte en streamingvideoafspiller til dit tv. For et abonnementsgebyr på mindre end $ 10 kan du få flere film ved at abonnere på Netflix eller Hulu Plus.

Advarsler

Sørg for, at film er lovligt gratis for at undgå potentielle juridiske problemer.