Sådan konverteres SAV til CSV

Det passende navn SAV-filformat giver dig mulighed for at gemme et igangværende arbejde. Dette kan være nyttigt uanset projektet, men når du har gemt disse data, har du brug for en måde at analysere og undersøge dem på. Konvertering af din eksisterende SAV-fil til CSV-format giver dig mulighed for at importere den til en Access-database, et Excel-regneark eller et hvilket som helst antal andre programmer. Når dataene er gemt som en CSV, kan du undersøge dem nærmere for at få de nødvendige oplysninger.

Trin 1

Find den SAV-fil, du vil konvertere. Bemærk drevbogstavet og mappeplaceringen for SAV-filen.

Trin 2

Gå til et websted, der tilbyder oversættelsestjenester fra SAV til CSV og tekstfilformater (se Ressourcer). Klik på knappen "Gennemse", og naviger til din SAV-fil.

Trin 3

Gem den resulterende SAV-fil i det valgte format. Hvis webstedet er i stand til at gemme SAV-filen i CSV-format, er dit arbejde færdigt. Ellers gå videre til næste trin.

Trin 4

Åbn Microsoft Excel, og klik på Office-knappen. Vælg "Åbn" i menuen, og skift indstillingen "Filer af typen" til "Tekstfiler." Naviger til den tekstfil, du oprettede i det forrige trin for at starte importprocessen.

Klik på Office-knappen, og vælg "Gem som." Vælg "CSV (kommasepareret)" fra listen over muligheder.