Sådan tilføjes tekst til video med iMovie i Mac OS X

Hvis du vil placere noget tekst på en video, er iMovie app til Mac et godt sted at starte. Dette er godt for at sætte en titel på en film, og placere nogle grundlæggende undertekster på en stille video, billedtekster på en video eller på et bestemt tidspunkt i en film, tilføj et vandmærke til video eller de mange andre grunde, du vil have ord placeret eller sammen med en film. Du kan endda ændre skrifttypestørrelse, skrifttypefamilie og forskellige aspekter af teksten, der vises på filmen.


Du vil opdage, at overlejring af tekst på film er ret let at bruge iMovie i OS X, når du lærer at gøre det, men det kan være ret forvirrende at finde ud af, hvordan du får adgang til tekstværktøjerne, endsige hvordan du gemmer din videofil den første tid bruger du iMovie på Mac, i det mindste i forhold til den lettere iOS-version. Men bekymre dig ikke, vi skal vise dig præcis, hvordan du lægger tekst på en film ved hjælp af iMovie i Mac OS X, den videofil, du ændrer, kan være hvilken som helst du har adgang til.

Sådan overlejres tekst på en video med iMovie til Mac OS X

Dette er demonstreret fra start til slut ved hjælp af den nyeste version af iMovie på den nyeste version af MacOS X, der viser, hvordan du tilføjer et tekstoverlay til en video, og gem derefter videoen som en fil på Mac. Lad os komme igang.

  1. Åbn iMovie-appen
  2. Gå til menuen "Fil" og vælg "Ny film" - vælg "Nej tema" (eller vælg et tema, hvis du vil have et, dit opkald), giv filmen et navn og klik på "OK"
  3. Klik på knappen "Import Media", vælg den film eller videofil, du vil tilføje nogle tekst på toppen af, og vælg "Import Selected"
  4. Træk nu miniaturen af ​​den film, du lige har importeret til videoens tidslinje nedenfor
  5. Placer din musemarkør på filmens tidslinje, hvor du vil placere teksten for at overlejre videoen
  6. Klik på "Titler" under "Indholdsbibliotek" i menuerne til venstre
  7. Dobbeltklik på den titel (tekst) stil du vil bruge, den mest generiske uden nogen underlige animationer er ofte "Center", men udforske de andre, der er mange fancy dem
  8. Rediger teksten, som den vises på skærmen, vælg skrifttypens størrelse, skrifttypefamiliens ansigt, skrifttypens vægt og andre tekstelementer
  9. Når du er tilfreds, kan du gemme din video ved at gå til menuen Filer og vælge "Del" (hvorfor er der ikke en generel Gem indstilling? Hvem ved!) Og vælge "Fil", "Næste" og nu vil du endelig være i en normal gem dialog, hvor du kan sætte videofilen et sted kan du finde den på Mac

Det er det, din gemte videofil vil have den overlejringstekst du skrev ud nu i placeringen af ​​dit valg i filmen.

For at udvide titlen til at dække hele videoen, skal du bare tage fat i det lille styre og trække det helt til venstre for starten af ​​filmen, og træk det til højre til slutningen af ​​videoen - teksten dækker nu hele skærmen.

Er det simpelt? Når du først har læst hvordan, men selv og andre kan opleve, at iMovie har en underlig grænseflade, der er svært at forudsige, hvis du ikke er bekendt med det. Jeg er den første til at indrømme, jeg er helt clueless når det kommer til redigering af film, så måske er det intuitivt, hvis du ved hvad du laver med andre videoredigeringsapps. Ikke desto mindre fandt jeg en temmelig simpel opgave som at placere teksten på toppen af ​​en video for at være langt mere kompleks, end du ville forvente at være (f.eks. Hvor let det er at tilføje tekst på et billede i Preview-appen til OS X) . Efter at have snuble rundt i nogen tid før jeg faktisk fandt ud af det, var jeg nødt til at lave en hurtig tutorial på dette, fordi jeg ikke er den eneste person, der er forvirret af dette. Det er især meget lettere at tilføje tekst til videoer med iOS iMovie, så måske vil en opdatering til Mac-appen forbedre tingene.

Glad iMovie redigering! Hvis du ved om en alternativ metode til at placere tekst over video eller på en filmfil med iMovie på Mac, skal du lade os vide.