Redsn0w 0.9.7b5 Download tilgængelig

Opdatering : Redsn0w 0.9.7b6 er nu tilgængelig og inkluderer Skype-understøttelse, den kan installeres over beta 5.

Redsn0w 0.9.7b5 er nu tilgængelig til download, dette er den femte udgivelse i den redsn0w untethered jailbreak beta test. Denne udgivelse er noget signifikant, fordi den løser flere større fejl i den tidligere version, især Bluetooth virker igen.

IPhone Dev Team har også tilføjet et "anti-piratkopi-anbringende" til udgivelsen, idet det angives, at medmindre du har lovlig adgang til iOS 4.2b3 IPSW-filen via iPhone Developer Programmet, bør du ikke bruge den nyeste ubundtede Jailbreak Monte-udgivelse.

Download Redsn0w 0.9.7b5

Fra nu af er redsn0w 0.9.7b5 i øjeblikket til Mac, men der er en Windows-version, der arbejdes på.

  • Download nu (Mac OS X)
  • Download nu (Windows-version er for øjeblikket utilgængelig)

Windows-versionen er tilsyneladende ekstremt langsom, hvorfor den ikke er frigivet til pubic endnu, Dev Team arbejder aktivt for at fremskynde applikationen, og når den er i brugbar tilstand, frigiver den den til download. Dette kan komme i en version efter redsn0w 0.9.7b5, vi opdaterer når vi hører ord på dette, så følg vores redsn0w eller jailbreak opdateringer for mere information.

Som normalt, hvis din iOS-enhed for øjeblikket er jailbroken med en tidligere redsn0w beta, skal du gøre en frisk genoprettelse, før du bruger denne version.