iLife 11 Udgivelsesdato er november?

Det store mysterium, hvornår iLife '11 bliver frigivet, kan bare være blevet løst. En iLife '11-bog er blevet opdaget i den britiske Amazon-butik, der lister sin skibsdato i november i år, hvilket vil være en passende tid til at frigive iLife '11-softwarepakken, da man har solgt en bog om software, der ikke eksisterer ikke fornuftigt.

Bogen er faktisk skrevet på tysk, men oversættelsen fra 9to5mac lyder som følger: "iPhoto, iMovie og meget mere med apps til Mac, iPhone 4, iPod og iPad."

En ekstra vare på Amazon UK Store viser en iMovie '11 guide, der lister iDVD som en del af den nye iMovie app, det er interessant, fordi iDVD har formodes at være blevet forladt af Apple.

Frigivelsesdatoen for iLife '11 er spekuleret flere gange i år, med de fleste af de krav, der omtales tidligere i sommer. Det fremgik endda kort på Amazon's bestselling Mac software liste før de forsvinder fra Amazonas USA-websted. En november-udgivelsesdato giver mening, hvis den nye software skal indgå i feriehandelsperioden.

Den stationære softwarepakke hviler i øjeblikket på iLife '09, som blev udgivet i januar 2009, og er ikke opdateret siden. I stedet for sjovt, hvis du laver en Amazon søgning efter iLife '11 Dit bedste resultat vil i øjeblikket være iLife 1.1, som blev udgivet i 2003.