Forhåndsvisning gemmer ikke JPG-rotation? Brug Exif Data til Fix Rotated Image Display

Jeg kørte mig selv op ad muren for nylig og forsøgte at finde ud af, hvorfor Mac Preview.app ikke ville gemme mine billedrotationer, da jeg eksporterede et billede fra Preview i OS X, så jeg søgte efter en løsning, jeg snublede på vores ven MurphyMacs websted og fandt en løsning!

Dybest set efter at du har roteret JPG-billedet i Preview til din ønskede orientering, skal du gøre følgende:

  • Gå til Gem og klik på "Brug Exif Orientation Tag" for at sikre, at din billedrotation bevares

Dette er en mindre forskel, men det er meget vigtigt, hvis du vil løse dette problem. Sådan ser det ud i vinduet Preview Save:

Noget at bemærke om denne rotationsmetode er, at hvis du eller nogen anden strimler alle EXIF-data fra billedet, så kan rotationen gå tabt, så nogle gange roterer pixelniveau et foretrukket trick.

Med hensyn til sidstnævnte advarer MurphyMac imidlertid, at hvis du ikke bruger Exif Orientation, kan du opleve noget tab af billedkvalitet, da pixlerne bliver omarrangeret, så det kan være bedst at bruge billederne backup - det betyder stort set, at du vil Ønsker du at lave en kopi af billedet, inden du ændrer det faktiske billede, sikrer dette, at du ikke ændrer eller forstyrrer den oprindelige billedkvalitet, hvilket er vigtigt, hvis du vil bruge billedet igen til noget andet. Tak en flok til Murphy for løsningen!