Sådan installeres Microsoft Word Equation Editor

Microsoft Word 2013 inkluderer allerede ligningseditoren; faktisk er denne nyttige funktion blevet integreret i Word siden version 2007. Den er dog kun tilgængelig i den fulde desktopversion af Windows, så Windows RT-brugere er ude af lykke. Hvis du redigerer et dokument oprettet med en version af Word før 2007, skal du konvertere filen for at få adgang til forbedrede funktioner i den moderne ligningseditor. Bemærk, at hvis du stadig bruger en version af Word før 2007, skal du installere den manuelt fra din Microsoft Office-cd.

Brug af ligningseditor

Indstillingen Ligning findes i gruppen Symboler på fanen Indsæt i Word 2013. Ved at klikke på rullemenuen "Ligning" præsenteres flere forudindstillede arrangementer, såsom Binomial Theorem og Fourier Series. Ved at klikke på "Ligning" indsættes et tomt ligningsfelt, men fanen Design tilbyder hundredvis af valgbare symboler, strukturer og ligninger, der hjælper dig med at oprette din formel.

Konvertering af ældre dokumenter

Når du åbner et ældre Word-dokument, vises en konverteringsindstilling under fanen Fil under Info. Ved at klikke på denne indstilling konverteres filen til det moderne format. For at gemme denne konvertering skal du gemme dokumentet ved at klikke på "File" og derefter "Save".