Sådan laver du et kvartfoldigt fødselsdagskort

Oprettelse af et kvart-fold fødselsdagskort kan være frustrerende og tidskrævende, medmindre du ved, hvordan du drager fordel af Microsoft-skabeloner. Hvis du søger på Internettet, kan du støde på et par kvartals-invitationsskabeloner til Microsoft Word eller PowerPoint, men ingen af ​​programmerne er særlig nemme at bruge. De nemmeste og mest effektive kvartfoldige invitationskabeloner findes i Microsoft Publisher. Microsoft Publisher findes i Microsoft Office-softwarepakken.

Åbn Microsoft Publisher. Startskærmen viser dig en liste over tilgængelige formater. Vælg "invitationskort" fra listen over formater. Inden for invitationskortformatet vil der være en liste over forudindlæste kategorier til forskellige skabeloner. Selvom "fødselsdag" er en af ​​mulighederne, kan du også lave en fødselsdagsinvitation ved hjælp af en af ​​de andre lejligheder.

Vælg den invitationskabelon, du vil bruge. En forhåndsvisning af dit valg vises i øverste højre hjørne af skærmen. Under eksemplet på dit invitationskort er der en tilpasningsmenu og en indstillingsmenu. Sørg for at se indstillingen "foldning af kvart side" under rullemenuen med sidestørrelse. Du får mulighed for at lave en "kvart-sidefoldfold" eller "kvart-sidefold." Dette bestemmer, om dit invitationskort åbnes fra venstre mod højre eller fra top til bund.

Gennemgå alle tilpassede indstillinger og valg af sidelayout, inden du klikker på "Opret" nederst til højre på skærmen. Når du har klikket på "Opret", kan du redigere din kvartfoldige fødselsdagsinvitation. Afhængigt af hvilken skabelon du valgte, vil du se forskellige tekstfelter eller billeder på den første side af din skabelon. For at redigere, omplacere eller fjerne billeder skal du først klikke på billedet, så vises en kant og en menu. Klik på den ønskede funktion, eller klik og træk billedet til en ny placering. For at redigere tekst skal du blot klikke på tekstfeltet og skrive den ønskede besked. Du kan fremhæve din tekst og bruge funktionsværktøjslinjen øverst i vinduet til at redigere skrifttype, skriftstørrelser og farver.

Se til bunden af ​​Microsoft Publisher-vinduet på din nuværende skærm. Da dit kort har fire sider, skal du se fire felter justeret i bunden af ​​vinduet. Brug disse felter som et værktøj til at skifte mellem sider, når du redigerer.

Indtast alle oplysninger, og udskriv din fødselsdagsinvitation. Ved at lave to halvfoldninger arrangeres siderne, så de læses korrekt i deres kvartfoldige layout.

Tips

Du kan uploade dine egne billeder ved hjælp af indsæt billedet fra filindstillingen, der er placeret under rullemenuen "indsæt" øverst på skærmen.