Sådan tjener du penge på at skrive breve online

Hvis du har gode skrivefærdigheder, er der mange legitime muligheder for at tjene penge online. At skrive breve online er en mulighed for en rentabel job-hjemme-jobmulighed. Hvis du har en professionel stemme, god grammatik og en smule kreativitet, kan du tjene penge på at skrive en række forskellige breve online, herunder fratrædelsesbreve, introduktionsbreve, karakterhenvisningsbreve og meget mere.

Sådan tjener du penge på at skrive breve online

Bestem, hvordan du vil sælge dine breve, når du først skriver dem. Du kan oprette dit eget websted og sælge dine breve selv, men medmindre du har ret stor erfaring med at gøre dette, kan det være frustrerende, og det vil tage tid, der kunne have været brugt på at skrive breve og tjene penge. Der er tilgængelige tjenester, der sælger dine breve til dig, så du kan fokusere på at skrive. LetterRep.com er et velrenommeret sted, der forbinder dig med købere, der søger brevskrivningstjenester.

Tilmeld dig en konto på LetterRep.com (eller et lignende firma). Sørg for, at du er på forfatterens side og ikke på købersiden. Tilmelding til en køberkonto giver dig ikke adgang til at sælge dine breve. Klik på linket i afsnittet Ressourcer for at komme til hjemmesiden for LetterRep.com.

Når du har oprettet en konto, skal du logge ind på Letter Rep og klikke på "Aktuelle anmodninger". Når du først kommer i gang, hjælper det med at få en retning. Afsnittet "Aktuel anmodning" viser dig, hvilke typer breve købere har anmodet om.

Når du ser et brev, som du føler dig kvalificeret til at skrive, skal du klikke på det for at se, om der er yderligere detaljer. Skriv altid dine breve i et tekstbehandlingsprogram først. Dette giver dig mulighed for at stavekontrol af dit arbejde og sikre, at du ikke mister nogen information, hvis dit internet afbrydes, inden du sender dit brev.

Sådan tjener du penge på at skrive breve online

Når du har udfyldt dit brev og stavmarkeret det, skal du kopiere og indsætte det i bogstavsektionen under den anmodning, du er interesseret i. Under bogstavsektionen, hvor der står "Dette brev er skrevet til ...", indtast tre beskrivende sætninger. der giver en klar idé om, hvad dit brev handler om. Indsend dit brev og vent, om køberen har valgt at acceptere det. Hvis dit brev ikke accepteres, placeres det i en pool, som andre købere kan vælge. Med lidt øvelse lærer du, hvad der kræves for at sælge dit brev, og du begynder at tjene penge ved at skrive breve online.

Advarsler

Anerkendte virksomheder vil aldrig bede dig om at betale for job derhjemme jobmuligheder. Hvis du er utilpas med et firma, skal du kigge efter et alternativ.