Sådan tilsluttes Sirius til en bilstereo

Sirius satellitradio tilbyder langt mere variation og kanalvalg end konventionel radio, og processen med at installere en Sirius-radio i dit køretøj er ret enkel. Du kan slutte en Sirius-radio til din bilstereo ved hjælp af enten en trådløs forbindelse eller direkte forbindelse. Sidstnævnte har en tendens til at give bedre kvalitet, især hvis du bruger et lydkabel.

Oprettelse af en trådløs forbindelse mellem SIRIUS Satellite Radio og din bilstereo

Trin 1

Scan gennem FM-frekvenserne på din bilstereo, og vælg en frekvens, der ikke bruges af en lokal station.

Trin 2

Gør denne frekvens til en forudindstilling på din bilstereo.

Trin 3

Tænd din Sirius-radio, og få adgang til indstillingerne eller menufanen. Vælg fanen FM-frekvensjustering, og skift frekvensnummeret, så det svarer til den FM-frekvens, du lige har forudindstillet på din bilstereo. Denne FM-frekvens er nu din Sirius forudindstillede station.

Vælg den bedst mulige antenneindstilling. Hvis dit køreområde har mange FM-kommercielle stationer, skal du slutte FM-forlængerantenne til din Sirius-satellitradio. Hvis dit køreområde har få FM-kommercielle stationer, kan du udelade forlængerantenne og blot bruge den FM-antenne, der allerede er fastgjort til dit køretøj.

Oprettelse af en direkte forbindelse mellem SIRIUS Satellite Radio og din bilstereo

Trin 1

Besøg en elektronikbutik, og køb en af ​​følgende komponenter: - Kassetteadapter - Lydkabel med en forbindelse, der passer til både din bilstereo og Sirius-radioen, der tilsluttes et 1/8-tommer stereo-hanstik. Lydkabler kan kun bruges med stereoanlæg, der har en AUX IN- eller LINE IN-indgang.

Trin 2

Tilslut komponenten til din bilstereo ved hjælp af en af ​​følgende metoder: - Tilslut kassetteadapteren til Sirius-radioen via AUDIO OUT- eller LINE OUT-stikket. Indsæt adapteren inde i kassettestikket på din bilstereo.
- Tilslut den ene ende af lydkablet til Sirius-radioen via AUDIO OUT- eller LINE OUT-stikket. Tilslut den anden ende til bilstereoen via AUX IN- eller LINE IN-indgangen.

Sluk for FM-senderen på Sirius-radioen.