Lyd og lyd virker ikke i Mac OS X? Det er en nem løsning

Nogle få Mac-brugere, der opdaterer til Mac OS X, opdager deres lyd og lydudgang er ophørt med at virke, hvilket fører til en helt slået Mac, der ikke reagerer på lydstyrketasterne. Heldigvis er det mystiske manglende lydudgangsproblem utrolig nemt at rette, og der er intet, der faktisk er galt med Mac'en.


Sådan repareres hurtigt den manglende lydudgang på en Mac. Og ja, det gælder alle Mac'er med alle former for højttalere. intern, ekstern, hovedtelefoner, ørepropper osv.

  1. Gå til Apple-menuen  og vælg "Systemindstillinger", og vælg derefter "Lyd" panelet
  2. Vælg fanen "Output"
  3. Vælg "Internal Speakers" som output enhed *
  4. Juster lyden som sædvanlig, det vil nu fungere som ønsket

* Hvis du har eksterne højttalere eller hovedtelefoner tilsluttet, vil du gerne vælge dem i stedet. Bemærk, at du måske skal vælge "Internal Speakers" og vælg derefter den eksterne højttaler eller hovedtelefoner for at få lydudgangen til at fungere igen, som det er beregnet.

Hvorfor sker dette? Det er nok en simpel fejl, hvor en anden lydudgangskanal bliver valgt eller valgt under installations- eller opdateringsprocessen. Dette ser ud til at ske oftest med Mac'er, der har brugt HDMI-udgang til en skærm eller et tv, der har højttalere. Interessant nok kan den omvendte situation også forekomme, hvor en Mac er forbundet til et tv, og der tilsyneladende ikke er nogen lydudgang, i det mindste indtil HDMI er valgt som den korrekte lydudgangskanal.

Dette blev først rapporteret et stykke tid tilbage af tidlige adopters ved hjælp af beta udgivelser, men det synes stadig tilfældigt at ske selv ved at installere de nyeste udgivelser af OS X Yosemite på en lang række Mac'er. Af og til opstår den samme situation tilfældigt efter installation af en opdatering til OS X 10.10.x. Bare husk, hvis du oplever dette, er det ingen grund til panik, det er en simpel løsning.

Tak til Kerry for tipsforslaget.