Dele og funktioner i Adobe Photoshop CS2

Adobe Photoshop CS2 er en ældre version af Adobes program til fotoredigering. Mens der findes mere opdaterede versioner, tilbyder programmet stadig mange funktioner, der er nyttige til at styre dine billeder.

Lagdeling

Opret billeder og rediger dem ved hjælp af funktioner som f.eks. Lag. Rediger et billede ved at tilføje nye lag uden at ændre det originale billede. Tilføj og træk lag, når du arbejder på et billede for at oprette dit endelige produkt.

Forsvindingspunkt

PhotoShop CS2 inkluderer begrebet "forsvindingspunkt." Denne idé fungerer med perspektivet af dit billede og muliggør kopiering, maling og transformation af billedet.

Billedhåndtering

For at gøre fotos mere attraktive, inkluderer CS2 et spothelende børsteledskab, der minimerer ridser, støv og andre potentielle problemer i et billede.

Kæde

Administrer dine billeder med specielle effekter, såsom billedkædeværktøjet, der får det til at se ud som om dit billede er påvirket af solen.

Billedslibning

I Adobe Photoshop CS2 skal du bruge de smarte værktøjer til at skærpe dit billede for at minimere hverdagsproblemer med sløring af fotos.

Animer

I Adobe Photoshop animeres billeder designet til Internettet direkte i programmet ved hjælp af de funktioner, Photoshop giver.