Sådan formindskes et albumcover til en cd-størrelse

Albumcoverfotos eller kunst er typisk taget eller lavet i store målinger i høj opløsning. At krympe disse typer billeder ned til en typisk CD-størrelse er en ret simpel proces, der kan afsluttes hurtigt.

Trin 1

Åbn dit foretrukne billedredigeringssoftware. Brug filmenuen til at finde den fil, der skal bruges til albumomslaget, og åbn filen.

Trin 2

Naviger til menulinjen ved hjælp af din computermus, og vælg "Billede". Vælg derefter "Ændr størrelse" eller "Billedstørrelse" afhængigt af den specifikke software, du bruger.

Trin 3

Skift billedets højde og bredde til den ønskede størrelse. Typiske cd-covers er 4,274 inches kvadrat. Hvis du vil oprette et cd-cover med et udluftningsområde på en ottende tomme, skal du indtaste 4,974 x 4,974 i stedet. Blødningen er et lille område, der strækker sig ud over kunstens levende område. Hvis du selv skal udskrive og klippe dit albumcover, anbefales det at inkludere udluftningsområde for at give plads til klipfejl. Hvis omslaget skal udskrives professionelt, skal du kontakte printeren.

Trin 4

Vælg "OK", når du har indtastet din CD-størrelse.

Gem dit billede ved at vælge "Gem som" i billedredigeringssoftwarens filmenu.