Sådan køber du aktier på Twitter

Engang tweeterede kun fugle udenfor. I dag tweeter hele verden takket være det sociale netværkssamfund kendt som Twitter.com. Alle fra din teenagersøn til senatorer til journalister bruger Twitter til at opdatere verden om, hvad der sker i deres liv. Hvem vil ikke investere i noget, der er blevet en livsstil for mange? Imidlertid er Twitter i øjeblikket privatejet, hvilket betyder, at dets aktier ikke er tilgængelige for offentligheden. Gør dette din interesse endnu mere? Der er nogle strategier for at få dine poter på Twitter-aktier, selv før det bliver offentligt.

Trin 1

Tjek ind på hjemmesiderne SharesPost.com og SecondMarket.com. Disse virksomheder er for nylig opstået som private børser for medlemmer af private virksomheder, der ønsker at sælge nogle af deres aktier, før de bliver børsnoterede. Ifølge Fox News, "Disse børser giver interessenter en alternativ måde at handle deres aktier i hot startups som Facebook mod kolde, hårde kontanter --- uden at skulle vente år på en børsintroduktion." Nogle private virksomheder giver deres ansatte aktier for at kompensere for en indledende manglende evne til at betale højere lønninger. Denne mulighed giver de ansatte en måde at se nogle penge hurtigere på (Se Referencer 1).

Trin 2

Foretag din forskning på tendenser i denne type aktier. Vil Twitter fortsætte med at tage fart, eller er det en tendens, der snart vil forsvinde? Det er især vigtigt at nøje afveje dine muligheder, hvis du overvejer at købe Twitter-aktier, før de bliver børsnoterede, da køb via private børser betyder at købe hele blokke på én gang. Forfatter MHB for TheDomains.com forklarer: "Jeg taler om 60.000 aktier til $ 31 pr. Aktie udgør en investering på næsten 1,9 millioner dollars; ingen lille ændring." Med andre ord, hvis du vil købe aktier på Twitter, før det bliver offentligt, skal du være sikker på din investering (se referencer 2).

Tilmeld dig en af ​​de private børser. Når du opretter en profil, kan du se, hvor meget andre mennesker har betalt for andele af Twitter og andre privatejede aktier. De fleste af disse virksomheder giver dig også en rapport om virksomheden og deres aktuelle værdi. Det er vigtigt at huske, at du ikke vil være i stand til at sælge dine aktier, før virksomheden bliver børsnoteret, hvilket betyder, at du måske sidder på disse aktier i flere måneder eller år, på hvilket tidspunkt markedet kan skifte. "Du køber derfor muligvis begrænset aktie til samme pris eller mindre end fri handelsaktie sælger for en gang, virksomheden bliver børsnoteret. På den anden side, hvis du finder en hot startup og kommer ind tidligt, kan du muligvis lave en enorm pop ned linjen, hvis du har kontanter til at binde et stykke tid, "siger MHB fra TheDomains.com. Da investeringen er så stor, er det vigtigt at diskutere dine beslutninger med finansielle rådgivere, inden du går videre med køb af en aktieblok (se referencer 2).