Snyderi til Sim Girls DNA

Sim Girls DNA er en gratis online dating simulator. Spilleren skal rejse rundt på steder i byen, såsom skolen og indkøbscentret, tale med forskellige piger og lære om dem. Spillere forbedrer deres forhold til pigerne ved at huske information om dem og tage dem på datoer til steder, de kan lide. Målet er at få dit forhold til en pige maksimalt ved udgangen af ​​den tildelte tid. Hvis du er utålmodig, er der masser af snyderi tilgængelige for at fremskynde dine fremskridt.

Ekstra kontant- og oplevelsespoint

Dette snyderi giver dig et startbeløb på $ 99.999. Det giver dig også ekstra personlighedspoint i dine forhold til Tomoko og Kotomi, hvilket fremmer dine fremskridt med dem i spillet. Når du starter spillet, skal du indtaste dit navn som "Testbug". Du får nu disse attributter føjet til din karakter.

Få gratis forholdspunkter

Denne fejl kan forbedre dine forholdspunkter kraftigt og øge dig med 500 hver gang du bruger den. Forholdspunkter giver dig mulighed for at tage pigerne på mere eventyrlystne datoer og give dig mulighed for at blive mere kærlig med hende og til sidst sove med hende. Dette kan gøres ved at gå til pubben og klikke på knappen mærket "Let" på skærmen. Klik på den anden mulighed, som skal være tom. Dette vil føre dig ind i en kamp med to af dine kærlighedsrivaler. Besejr dem, så får du forholdets point. Gentag dette så mange gange som nødvendigt for at nå dit mål.

Uendelige kontanter og forholdspunkter

Kontanter i Sim Girls-verdenen giver dig mulighed for at tage pigerne med på dyre datoer og købe dem mere dyrebare gaver. Jo bedre dato og gave, jo flere forhold får du med pigen. For at få en uendelig mængde kontanter skal du vente til det er "Undertøjsdag" (når pigerne spørger dig, hvor meget du synes, deres undertøj er værd) i skolen. Dette falder på dag 34 i spillet. Når du bliver spurgt, hvor meget du vil bruge på deres undertøj, skal du skrive bogstavet "o." Dette vil købe tøjet gratis fra dem. Hvis du tjekker dine statistikker, vil du nu have ordet "Nan" i dit kontante beløb, hvilket betyder uendelig. Du vil også have fuld forholdsstatistik med alle pigerne i spillet.

Se spillet slutter

Hvis du formår at fuldføre spillet, har du med succes bygget et stærkt forhold til en af ​​pigerne. Hvis du vil springe alt det hårde arbejde over og gå direkte til slutvideoen, skal du indtaste "105783" som en adgangskode i begyndelsen af ​​spillet.