Sådan optages telefonopkald på en trådløs telefon

Optagelse af telefonsamtaler kan være nyttigt i visse situationer, f.eks. Telefoninterviews eller vigtige opkald, du måske vil gennemgå senere. Induktionsspolemikrofoner og in-line-optagere er to af de nemmeste måder at optage samtaler på. De kan bruges med alle telefontyper, inklusive trådløse telefoner.

Induktionsspolemikrofon

Trin 1

Fastgør induktionsspolemikrofonen på bagsiden af ​​din trådløse telefon. Placer den på den øverste del af telefonen, der er tættest på, hvor du sætter dit øre.

Trin 2

Sæt den anden ende af ledningen i din optageenhed. Denne enhed kan være alt fra en simpel båndoptager til et stereoanlæg eller en computer.

Optag samtalen. Det er altid bedst at indstille dette, inden du foretager opkaldet, så du ikke går glip af nogen af ​​samtalen.

In-line optager

Trin 1

Sæt in-line-optageren direkte i dit telefonstik. Nu registreres eventuelle opkald til den telefonlinje på din maskine.

Trin 2

Indstil optageren til fjernbetjening. Dette registrerer automatisk hvert telefonopkald, der placeres på linjen, og stopper optagelsen af ​​opkaldet, så snart telefonen er lagt på.

Sørg for at placere optageren et synligt sted og informere folk, der muligvis bruger linjen, om at alle opkald bliver optaget. Optagelse af telefonopkald uden at parterne er opmærksomme på dem kan have juridiske konsekvenser.