Sådan oprettes kort online gratis

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetadgang

  • Printer

  • Papir

  • Saks

Et personligt kort, som du selv udskriver, er en fantastisk måde at ønske nogen tillykke med fødselsdagen, lykønske hende med en forfremmelse eller takke ham for en gave. Alt hvad du behøver er en printer, papir og et online lykønskningskortwebsted. Næsten alle sådanne websteder tilbyder en gratis prøveperiode, der giver dig mulighed for at oprette kort gratis. Du kan dog også bruge et helt gratis websted som DLTK-Cards.

Gå til webstedet DLTK-Cards. Linket er under "Ressourcer".

Klik på "Lykønskningskort" for at få vist kortsiden. Hvis det er nødvendigt, skal du gennemse instruktionerne for at gøre dig bekendt med processen.

Klik på "Klar? Klik her for at begynde" for at vise siden "Trin 1".

Vælg den type kort, du vil udskrive. I dette eksempel skal du vælge "Fødselsdagskort". Klik derefter på knappen "Næste trin" for at få vist siden "Trin 2".

Klik på det tema, du ønsker til dit kort. I dette tilfælde skal du vælge "Dinosaurs". Klik derefter på knappen "Næste trin" for at få vist siden "Trin 3".

Vælg den printertype, du har. I dette tilfælde skal du vælge "Farve". Klik derefter på knappen "Næste trin" for at få vist siden "Trin 4".

Vælg et billede foran på kortet. For en forhåndsvisning skal du klikke på linket "Preview" ved hver indstilling. I dette eksempel skal du vælge "Stegosaurus". Klik derefter på knappen "Næste trin" for at få vist siden "Trin 5".

Sådan oprettes kort online gratis

Vælg titlen til forsiden af ​​kortet. Du kan også vælge "Blank" for at springe titlen over. For en forhåndsvisning skal du klikke på linket "Preview" ved hver indstilling. I dette eksempel skal du vælge "Happy Birthday Orange". Klik derefter på knappen "Næste trin" for at få vist siden "Trin 6".

Indtast en besked i feltet til indersiden af ​​kortet. Dette eksempel bruger "Many Dino Returns!" Klik derefter på knappen "Næste trin" for at få vist siden "Trin 7".

Vælg skrifttype, størrelse, farve og justering til din indvendige besked. For at få vist dine valg skal du klikke på linket "Klik her for at få vist et eksempel". I dette eksempel skal du vælge "Comic Sans MS", 24-punkts, blå og midterste centerlinier.

Klik på knappen "Opret et kort" for at få vist kortet.

Klik på linket "Udskriv" øverst til venstre for at udskrive kortet. Skær langs den ydre kant. Fold det udskrevne kort i kvartaler.