Sådan stopper du en side fra at flimre på postback

Asp.Net-programmører bruger udtrykket "postback" til at henvise til en sideopdatering, der får adgang til serveren. En side flimrer kortvarigt under tilbagekobling, fordi brugerens browser kortvarigt renser siden, før den gengiver det nyligt modtagne indhold. Microsoft, der anerkender dette problem, giver programmører flere metoder til at eliminere flimring under postback, herunder Ajax-rammen. Ajax eller Asynchronous Javascript og Xml eliminerer flimring ved kun at begrænse tilbagesendelser til den del af siden, der anmoder om data.

Trin 1

Åbn filen, der indeholder den flimrende webside i Visual Studio (se Referencer 1, side 1602 - 1607).

Trin 2

Føj en ScriptManager-kontrol til siden.

Trin 3

Vedlæg indhold, som du ønsker at opdatere via en tilbagekobling i en UpdatePanel-kontrol. Indstil UpdatePanel-kontrol-id'et til "UDP1", og sæt dets "Runat" -egenskab til "Server".

Trin 4

Indstil egenskaberne for kontroller, der er indlejret i UpdatePanel. Vedlæg både brugerresponsive kontroller og datakontrol inden for den samme UpdatePanel.

Gem dit arbejde, og kør websiden. Interagere med sidens brugerkontroller for at sikre, at de ikke får siden til at flimre efter en tilbagesendelse.