Tilføj favoritwebsites og bogmærker til iOS-startskærmen

Har du et yndlingswebsted, som du læser på din iPhone, iPad eller iPod touch, og måske vil du have hurtigere adgang til det? Du læser sikkert det lige så meget, ikke? Selvfølgelig er du, men i stedet for at starte Safari først og derefter gå til en webside, kan du tilføje denne hjemmeside eller andre som et hjemmeskærmbogmærke, hvilket gør det øjeblikkeligt tilgængeligt fra iOS med bare et tryk.

Oprettelse af hurtig adgang til websteder med et hjemmeskærmikonbogmærke er super nemt, hvilket gør hjemmesiden tilgængelig lige fra startskærmen, ligesom en app ville være, blot at trykke på ikonet lancerer websiden.

Sådan tilføjes bogmærker til startskærmen på iPhone, iPad, iPod Touch

Dette er det samme med alle versioner af iOS og alle versioner af Safari på nogen enheder:

  1. Åbn Safari fra en iPad, iPhone eller iPod touch, og gå til webstedet, du vil bogmærke
  2. Tryk på delingsikonet, det ligner en pil, der flyver ud af en boks, og vælg derefter "Tilføj til startskærm"
  3. Navngiv bogmærket noget fornuftigt, kortere har tendens til at være bedre, og tryk på "Tilføj"
  4. Gå tilbage til startskærmen for at få vist webstedsbogmærket

Du vil blive sendt fra Safari til startskærmen, hvor bogmærkeikonet vises. Placer det tilsvarende på startskærmen, i Dock eller opret en håndfuld af dem og lav en dedikeret Bogmærke mappe for hurtig adgang til alle dine yndlingswebsteder.

Personligt foretrækker jeg dette at vise bogmærkelinjen i Safari på iPad eller ved hjælp af bogmærker via Safari generelt. Jeg har bare en håndfuld websteder på min startskærm og får adgang til dem derfra.

Bemærk, at tidligere versioner af iOS Safari har denne funktion, men den ser så lidt anderledes ud, og pilen ikonet er mere som et [>] pilikon ved siden af ​​adresselinjen:

Tilføjelse af bogmærket til startskærmens resultater er det samme, uanset hvilken version af iOS der er i brug, og hvilken enhed:

Hvis du undrer dig over det, kan ikonet, der bruges af Safari's startskærmbogmærker, kendt som et Apple Touch Icon, tilpasses af enhver webudvikler på en enkelt basis. Hvis en webudvikler ikke angiver et berøringsikon, bruger Safari et miniaturebillede af indekssiden som ikonet i stedet.

Dette virker i alle versioner af iOS, bare se efter den lille firkantede boks med en pil, der flyver ud af den. Udseendet af iOS har ændret sig gennem årene, men funktionen forbliver den samme. Glad bogmærke!