Sådan konverteres ethvert WAV til PCM-format

WAV- og PCM-filer er begge digitale lydfiler. WAV-filer bruges mere almindeligt af Windows-baserede computere og kan indeholde enten komprimeret lyd eller ukomprimeret lyd. En PCM-fil bruges kun til ukomprimeret lyd i sin rå form. En konvertering fra WAV til PCM kan gennemføres med software pakket med Microsoft Windows XP. Dette vil resultere i en større filstørrelse, men det kan ikke øge kvaliteten kun ved at udføre konverteringen.

Start "Sound Recorder" ved at klikke på "Start" -menuen, vælge "All Programs", derefter "Accessories", derefter "Entertainment" og klikke på "Sound Recorder."

Klik på "File" langs den øverste menulinje og "Open". Naviger på dit diskdrev, og find den WAV-fil, du vil konvertere. Dobbeltklik på den.

Klik på "File" og derefter "Save as". Under etiketten "Format" skal du klikke på "Skift" mod bunden af ​​vinduet. Vælg "PCM" i menuen og andre muligheder, du vil have.

Klik på knappen "OK" og derefter på "Gem". Konverteringen gennemføres på få øjeblikke eller få minutter afhængigt af filstørrelsen.