Bloker opkalds-id på iPhone for altid at lave "blokerede" opkald

IPhone kan indstilles til altid at skjule nummeret til opkaldstelefonen fra modtagerens opkalds-ID. Det betyder, at hvis du slukker for "Vis min opkalds-id" -funktionen, vises ikke alle opkald, du ringer op, på det telefonnummer, du ringer, og giver ekstra privatliv til telefonopkald fra din iPhone.

Sådan fungerer dette ved at starte hvert telefonopkald med præfikset * 67 for at tvinge nummeret til at blive vist som "Blokeret" eller "Ukendt" på det modtagende opkalds-id, som i IOS håndteres af et lille skifte, der automatisk tilføjer telefonopkald fra iPhone med blokeringspræfikset. Dette er nyttigt af mange grunde, uanset om du laver anonyme telefonopkald, eller selvom du bare vil blive sendt til en persons telefonsvarer, da de fleste ikke svarer på et blokeret opkald i disse dage.

Hvis du tænder denne funktion sammen med din iPhone, er det helt simpelt, her er hvad du vil gøre:

Sådan blokerer du dit telefonnummer på opkalds-id fra en iPhone

Dette giver din iphone opkald et vis niveau af anonymitet, hvilket forhindrer telefonnummeret i at blive vist på modtageren:

  1. Start "Indstillinger" og tryk på "Telefon"
  2. Tryk på "Vis mit opkalds-id"
  3. Skub til "OFF"

Denne funktion findes i næsten alle tænkelige udgaver af iOS, så det er ligegyldigt, hvilken version du bruger, du finder skiftet for at deaktivere dine opkald fra opkalds-ID-indstilling:

Afslut fra Indstillinger, og nu vil alle telefonopkald, du foretager, blive vist som blokeret, hvilket effektivt forhindrer dit telefonnummer i at blive vist på modtagerens opkalds-id. Dette fungerer, om modtagerenummeret er en anden iPhone, Android, fastnet eller en anden telefon.

Husk, at en anden mulighed er at manuelt prefikse et telefonnummer med * 67, når du ringer det, gør det muligt for iPhone at foretage et engangsopkald, der er blokeret fra opkalds-id. Hvis du bruger den metode, skal du altid manuelt tilføje til * 67-præfikset til et nummer, der er indtastet, for at blive vist blokeret. Det fungerer faktisk fra enhver iPhone og smartphone, samt trådløs telefon eller endda en gammel berøringsopkaldsenhed og går tilbage til de gode gamle dage af fastnet (husk dem?), Og funktionen viderefører også alle mobiltelefoner.

Generelt kan ingen lide at modtage "blokerede" opkald, så hvis du vil have dine telefonopkald besvaret, er det en god ide at lade iPhone's opkalds-ID aktiveres, men det er bare vores råd.