Hvordan man ved, om en eTicket er reel

E-billetter giver bekvemmelighed, når du køber en billet til en koncert, et spil eller en anden type begivenhed. Når du køber en e-billet, behøver du ikke vente på, at den ankommer i posten eller betale ekstra for forsendelse til dit hjem eller kontor. Du kan endda undgå problemer, hvis du forkerer din e-billet rundt i huset eller kontoret. I de fleste tilfælde kræver udskiftning kun, at du udskriver en ny e-billet på din printer. Hvis du får en e-billet fra en tredjepart, skal du muligvis bekræfte dens legitimitet.

Bed sælgeren af ​​e-billetten om at give dig en kopi af den bekræftelse, han modtog, da han købte billetten. Du kan bruge bekræftelsesoplysningerne til at kontrollere billetens legitimitet.

Kontakt mødestedet eller billetsælgeren via telefon med den praktiske e-billet. Angiv e-billetnummeret, og bed virksomheden om at bekræfte salget af billetten.

Besøg lokalets billetkontor eller billetfirmaet og bed en virksomhedsrepræsentant om at undersøge dit e-billetdokument. Repræsentanten skal fortælle dig, om e-billetnummeret eller bekræftelsesnummeret er legitimt eller ej.

Forstå, at modtagelse af bekræftelse på legitimiteten af ​​dit e-billetnummer eller det tilknyttede ordrenummer ikke garanterer din adgang til en begivenhed. En fiduskunstner kan købe en legitim e-billet og derefter sælge kopier af den til flere købere. Du opdager muligvis ikke et problem med din billet, før du prøver at komme ind i begivenheden og lære, at nogen brugte det samme billetnummer, før du ankom.

Tips

Hvis du køber en e-billet fra en velrenommeret leverandør, skal du tage det kreditkort, du brugte til at foretage transaktionen og billedidentifikation, til begivenheden. En billetudøver kan bede dig om at fremstille disse ting ved porten, især hvis der opstår en tvist om e-billetten.

Hvis du modtager en e-billet fra den oprindelige køber, skal du anmode om en fotokopi af det kreditkort, der blev brugt til at købe den, samt en skriftlig tilladelse, der giver dig ret til at bruge billetten. Tag disse dokumenter såvel som dit foto-id med til begivenheden.

Hvis du køber en falsk e-billet, skal du rapportere købet til en politimand på den rigtige måde. Giv detaljerede oplysninger om, hvor du har købt billetten, den betalingsmetode, du har brugt, og de kontaktoplysninger, som sælgeren har givet. Selvom du muligvis ikke får dine penge tilbage, kan du hjælpe med at forhindre fiduskunstneren i at slå igen.

Advarsler

Begræns dine køb af e-billetter til personer og virksomheder, du stoler på. Du kan sikkert købe e-billetter fra kendte billetfirmaer og spillesteder, der afholder arrangementer. Du kan også føle dig godt tilpas ved at købe en e-billet fra en nær ven eller et familiemedlem. Køb af e-billetter fra ukendte virksomheder og personlige sælgere, som du ikke har et forhold til, øger din risiko for at få en falsk billet.