Sådan programmeres Comdial Impact Phone

Comdial Impact er en model af en forretningstelefon, der kan oprette forbindelse til dit interne kontortelefonsystem. Det giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald ved at ringe lokalnumre i din egen bygning såvel som uden for numre. Ved hjælp af de programmerbare knapper over tastaturet på denne telefon kan du gemme flere ofte kaldte numre og hurtigt nå frem til vigtige kontakter eller kolleger ved at trykke på en knap. Programmeringsprocessen er let at lære og huske.

Trin 1

Saml modtageren på din Comdial-telefon. Tryk på knappen "Indstillinger" for at få adgang til menuskærmen til din telefon. Tryk på knappen "Næste" tre gange for at gå gennem menuindstillingerne og komme til programmeringsmenuen.

Trin 2

Tryk på knappen under "SDIAL" på displayet. Dette starter hurtigopkaldsprogrammeringsprocessen. Tryk på en af ​​de programmerbare knapper, som du vil gemme et nummer under, én gang. Hold det ikke nede.

Trin 3

Tryk på "Intercom", hvis du vil programmere en kontorudvidelse. Brug numerisk tastatur til at ringe til lokalnummeret, som du normalt ville. Tryk på knappen, der vises under "Gem" på displayet for at gemme denne udvidelse på den programmerbare knap.

Trin 4

Tryk på den knap, du skal ringe til for at få adgang til et eksternt nummer (normalt 9), for at programmere et eksternt nummer. Ring til nummeret, som du ville, hvis du ringede til denne kontakt, inklusive landekode og landekode, hvis det er langdistance. Tryk på knappen "Gem" for at gemme dette nummer på den programmerbare knap.

Gentag trin 2-4 for at programmere hvert af de numre, du vil gemme i telefonen. Når du er færdig med alle numrene, skal du trykke på knappen "Højttaler" for at gemme dine ændringer og afslutte programmeringsmenuen. For at ringe til et programmeret nummer skal du vælge en åben linje på din telefon og derefter trykke på den programmerede knap.