Fjern uønskede emailforslag fra Mail på iPhone og iPad

IOS Mail appen foreslår automatisk nyligt brugte e-mail-adresser i modtageren, når du kompilerer en ny e-mail eller videresender en e-mail. Selv om dette ofte er korrekt og nyttigt, kan en uønsket e-mail-adresse til og med pop-up i den automatiske forslagsliste, ligesom e-mailadresser til personer, der ikke længere er i brug. Med et hurtigt trick kan du rydde op på den seneste e-mail-forslagsliste på iPhone, iPad og iPod touch og slippe iOS Mail af eventuelle uønskede anbefalede emailadresser og kontakter.


Bemærk, at dette afhænger af e-mail-adresser, du faktisk har nået ud til og kommunikeret med før, hvilket gør det anderledes end "kontaktpersoner fundet i Mail" -forslaget iOS, som også nogle gange kan forkerte kontaktoplysninger og kan deaktiveres separat.

Sådan fjerner du e-mailforslag fra autofuldførelse i iOS Mail

Dette virker det samme på iOS Mail til iPhone, iPad og iPod touch.

  1. Åbn Mail-appen i iOS, hvis du ikke allerede har gjort det, og lav en ny mailbesked
  2. Tryk let på "Til" -feltet som sædvanligt, og begynd at skrive den e-mail-adresse, hvor uønskede forslag begynder at dukke op (for at fjerne generelle anbefalede e-mail-anbefalinger, indtast den specifikke adresse, der skal fjernes, ligesom [email protected])
  3. Tryk på knappen (i) ved siden af ​​e-mail-adressen til den kontakt, du vil fjerne fra den foreslåede liste
  4. Se efter knappen "Fjern fra nyheder" nederst på kontaktoplysningerne for at fjerne den fra den foreslåede e-mail til listen
  5. Gentag med andre e-mailadresser og kontakter som ønsket

Når en kontakt er blevet fjernet fra den foreslåede liste, vises de ikke igen, medmindre den samme e-mail-adresse bliver brugt igen kontinuerligt i et stykke tid.

Det kan være meget nyttigt at rydde op gamle e-mailadresser fra feltet "til" eller fjerne en anbefalet adresse, der ikke længere kan bruges meget. Du finder det nyttigt, hvis kollegaer, venner eller familie også har ændret deres email-adresse for nylig, da det er ret frustrerende for alle involverede parter at få e-mails sendt til den forkerte adresse og aldrig få svar, hvis det ikke længere er aktivt eller ikke. kontrolleres ofte.

Bemærk dette fjerner kun kontakt- og e-mail-adressen fra den foreslåede e-mailliste, der for nylig blev brugt. Dette sletter ikke kontakten fra din generelle adressebog. Hvis du vil fjerne kontakten fra iPhone, kan du gøre det her via Contacts-appen i OS X, iCloud eller iOS.