Sådan udskrives en A9-konvolut

De fleste programmer til oprettelse af dokumenter sendes til brugeren med forudindstillede papirstørrelser i udskrivningsfunktionen for at muliggøre hurtig og effektiv udskrivning af dit dokument i den ønskede størrelse. På grund af de mange tilgængelige papirstørrelser kan dog ikke alle papirstørrelser medtages. A9-kuvertstørrelser er ofte en af ​​papirstørrelserne, der er udeladt af den forudindstillede samling. For at løse dette problem tillader softwareproducenterne oprettelse af brugerdefinerede størrelser til udskrivning. For at bruge denne funktion behøver du kun indtaste størrelsen på A9-konvolutten i udskriftsopsætningen.

Trin 1

Åbn din desktop-udgivelsessoftware, enten et tekstbehandlingsprogram eller et grafisk designprogram, alt efter hvad du bruger til at oprette det indhold, du vil udskrive, på A9-konvolutten. Opret indholdet i dit dokument, og gem det inden udskrivning.

Trin 2

Åbn menuen "File" fra programmets hovedmenulinje. Vælg indstillingen "Udskriv" for at åbne vinduet til printeropsætning.

Trin 3

Klik på rullemenuen "Sider" for at få en liste over tilgængelige sidestørrelser. Vælg A9 fra indstillingerne, eller vælg "Flere konvolutstørrelser", hvis A9 ikke er tilgængelig for at åbne et mere omfattende valgvindue.

Trin 4

Klik på fanen "Papir" for at vælge dit konvolutstørrelse. Søg efter A9, og vælg "Brugerdefineret", hvis den ikke er tilgængelig.

Trin 5

Indtast dimensionerne på A9-kuvert i størrelsesafsnittet i toldindstillingerne; 5,75 inches i bredden og 8,875 inches i højden.

Klik på knappen "OK" for at kontrollere de tilpassede indstillinger og vende tilbage til udskrivningsvinduet. Tryk på knappen mærket "Udskriv" for at udskrive indholdet af dokumentet på A9-konvolutten.