Jailbreak iPad 2 med iOS 4.3.3 ved at oprette en lokal webserver

Opdatering: JailbreakMe 3 er ude! Det er den nemmeste jailbreak nogensinde og arbejder på jailbreak iPad 2 kører iOS 4.3.3. Det anbefales at bruge JailbreakMe.com direkte.


Vil du jailbreak din iPad 2 kører iOS 4.3.3? Bliver utålmodig for JailbreakMe 3.0 at blive frigivet? Du kan jailbreak din iPad 2 lige nu kører iOS 4.3, iOS 4.3.1, iOS 4.3.2 og iOS 4.3.3 ved at oprette din egen lokale webserver. Nej, det har ikke lethed eller skønhed i den forventede JailbreakMe 3.0-udgivelse, og det er ikke så enkelt som at klikke på nogen elseshostede PDF-filer, men det virker, og det er ret hurtigt takket være python.

Advarsel: Dette bruger den samme eksperimentelle lækkede beta iPad 2 jailbreak, der kunne være fejl og andre problemer med denne metode. Dette anbefales ikke til nybegyndere, og det anbefales at vente på, at Comex frigiver sin officielle jailbreak til iPad 2. Altid sikkerhedskopiere dine data og fortsæt på egen risiko.

Her er hvad du skal gøre:

  • Opret en simpel index.html-fil, der indeholder links til de lækkede jailbreakme beta-PDF'er, der svarer til din iOS-version
  • Download jailbreak PDF-filer herfra
  • Opret en lokal webserver på en Mac (eller Linux-maskine)
  • Få adgang til den pågældende webserver fra iPad 2

Når du har downloadet PDF-rar-filen og oprettet en simpel 'index.html'-fil, der linker til den tilsvarende iOS-enhed og -version, du vil jailbreak, skal du bruge python til at oprette en øjeblikkelig webserver ved at indtaste følgende kommando i Terminal:

python -m SimpleHTTPServer

Det offentliggør automatisk, hvad der er mærket som index.html i den mappe, den lanceres fra. Nu skal du bare trække din Macs (eller Linux-boks) IP-adresse fra Safari på iPad 2 og klikke på den PDF-fil, du har indlejret. Det vil se sådan ud:

Jailbreak fortsætter derefter med at lukke Safari, og et Cydia-ikon vises på iPad-startskærmen. Når Cydia-ikonet forsvinder, genstart din iPad 2 for at nyde jailbreaket. Remmeber, dette er en beta-version af jailbreakme, og kunne komme med forskellige fejl eller få uventede resultater.

Dette er baseret på guiden fra Ryan Vanniekerks plakat, og PDF-bundtet, der er linket ovenfor, er også fra ham. Den væsentligste forskel er, at det i stedet for at gå gennem Mac OS X Systemindstillinger til opsætning af webdeling, bruger python til en øjeblikkelig webserver. Det er hurtigere, mindre konfiguration, meget lettere, og det virker, prøv det selv.